Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (46)

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

S tím filmem museli mít sraní a kvůli čemu. Líp by udělali, kdyby si šli všichni radši zaběhat...

plakát

Záhadná bouře (2018) 

Jak využít hype profesora a narvat ho do vedlejší role. Nápad asi dobrej a celkově to zakončení bylo v pohodě, jen proč to bylo tak utahaný 🤦‍♂️. Normálně ten film je skvělej life saver. Myslel jsem, že mi to vzalo 5 hodin života a ono jen dvě. Rychlejší a dynamickej střih by tomu pomohl. Takhle mě to moc nebavilo.

plakát

Nebezpečná laskavost (2018) 

Když něco funguje, tak to uděláme znovu. Ne děkuji. To byl tak absurdní šit, že to snad ani sám režisér takhle nemyslel. Bohužel slabší průměr | 40%

plakát

Všechno, co chceš (2015) 

Příjemná od dechovka. Pegg zatím ještě nezklamal, i když filmík byl trošičku slabší

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Určitě nejoriginálnější titulky, který jsem za dlouhou dobu viděl a vydržel jsem opravdu v kině až do konce. (Za to palec nahoru). Na druhou stranu o poznání mnohem slabší než jednička. Přesto jsem se bavil, vypnul jsem a odcházel s úsměvem.

plakát

Hon na lišku (2014) 

Herecký výkon od všech tří neskutečnej a ten depresivní dojem z celýho filmu... ach to nechceš. Jednou stačilo, nevydržel bych se koukat znova.

plakát

Poslední rytíři (2015) 

Příběh dobrej, ale některý scény zbytečně dlouhý. Film mít o půlhodinku miň, hned by se na to koukalo líp. Freemenův proslov a Owenův výkon super, jako vždy. Navíc jak už bývá zvykem u šikmooček, čest a pomsta tu nechybí :)

plakát

Neutečeš (2014) 

Skvělá hudba, děj od postav naopak vůbec nikam neutíká. Příjemná kamera a jednotlivý záběry jsem si moc užíval. Jeden horor mi po delší době stačil a jsem rád, že to byl právě tenhle :)

plakát

Rain Man (1988) 

Kdo hrál na první metě?