Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Za mě paráda! Bral bych lehkej remake Krkonošskejch pohádek .. půlhodinový díly.. vizuální efekty,kouzla.. adrenalinové scény s happyendem,jak vždycky Krakonoš přemůže zlo..jo,to by šlo!

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Hodně prijemna televizni produkce.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Velmi prijemny retro..

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Strhující, pravdivé, nekonečné, životní, prostě nejlepší...jak si člověk z ulice nedokáže poradit s mořem peněz. Znám z vlastního života. 5 *

plakát

Ženy sobě (2011) 

Chápu že tomu filmu dal někdo dvě hvězdy, ale dát mu jednu, nebo odpad? To si tahle lehce nadprůměrná komedie nezaslouží. Nejvíc jsem se bavil při scéně s letovým agentem a potom když se hlavní hrdinka snažila upoutat pozornost policisty. Kromě toho mi Kristen Wiig připomíná jednu mě moc blízkou krásnou slečnu.. 4 hvězdy.

plakát

50/50 (2011) 

Ač podle některých šablonovitý film, já od něj celou dobu čekal že Joseph na konci umře..Posledních 15 minut jsem se klepal a upřímně bál jestli se tak stane. Krásný film o tom jak bojovat s rakovinou, jak si vážit života..a ač se to zdá, je tady na světě sakra málo času. Jasnejch 5*.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Co k tomuhle filmu dodat? Scéna kdy ke konci rozprašují mrtvého kamaráda mluví za vše.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Tak tohle je naprostá pecka! Mafiánské prostředí které líčí politickou i drsnou stránku věci. O seriálu jsem se dozvěděl až když ho měla vysílat česká HBO...nevím jak mi mohl proklouznout. Steve Buscemi, kterého mam nesmazatelně zapsaného jako troubu z Lebowskiho je naprosto exscelentní.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Nejkrásnější film o cestě ke svobodě, o splnění snu, o smrti, o tom že se člověk nikdy nemá vzdát.