Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (73)

plakát

Pošli to dál (2000) odpad!

To jsem tu vážně jediná, kdo jim na tak přeslazenej a nepravděpodobnej blábol psanej rukou ženské chtějící sluníčkový svět, neskočí? Osment je jako děcko už profláklej a Hunt mi nepředstavuje tu krásnou malou panenku, která má ale knížky očima Jerryho vypadat na ani ne třicet.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Do tohoto se prostě musíte vsáknout...

plakát

Rodinné trampoty oficiála Tříšky (1949) 

Že mírně despotický? to zrovna... vždycky mě uplně štve jak kolem těch poválečných chlapů našlapují maminky i dětičky na špičkách a ani číst knihy se nesmí a nic... anebo patriarchát po česku. Myslím, že jiný než Rašilov tu být nemohl. Námět i obsazení sedí. Kdo se hodí na pole víc než vyžranej ouřada? A kdo musí být vyžrancem neohrabaným uřvaným? No Rašilov!

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

V podstatě o ničem. Chůze, slaňování, cesty odkudsi nikam, věčné otázky bez odpovědí.. skutečných efektů je tam málo.

plakát

U Haliny v kuchyni (2014) (pořad) odpad!

Pravdou je, že pro mě je Halina spíš pisatelkou fejetonů, který měly grády kolem roku 2000. Její povídání se někoiikrát opakovaly, v podstatě se světu předkládala jako oběť, do který v jejím okolí kdekdo ryje. Nikdy jsem neměla potřebu slyšet něco o tý její ekobio dceři, vnukovi anebo o rýpavým manželovi ( kterýho nakonec velmi milovala a vůůůůbec takový nebyl. tak proč to pak říkala žé)....Ale vůbec nikdy jsem neměla potřebu vidět JI u vaření. Je to fakt jako výsměch a divím se jí. Ale jinak - ta kuchyně není logicky její...je to studiová úprava. Její pravá kuchyně byl takový kamrlík, k vidění v Prostřenu. Co jsem zaslechla, hodně se paktuje s Kohákem, kterýho tam má často. Nemusím ho, další důvod pro to nedívat se. A naposledy mi její recepty ani nepřijdou zajímavé.

plakát

Tajemství proutěného košíku (1977) (seriál) odpad!

Dávám odpad za herecké výkony, hlavně přehnanost dětí. Námět je prostě ze staré doby - pionýrské boje a "čistota" děcek, kteří se bavili válením se ze stohu, dnešní generace nenadchne a ač já pamatuji tyto časy, tak mě také ne. Nelíbí se mi ani prostředí kde se točilo, ani obsazení, ani zpracování a už vůbec ne počáteční lahodné předčítání děje Klárou.

plakát

Mimoni (2015) odpad!

Pro blbce dobrý.. pro nás normální nepochopitelnej odpad.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) odpad!

Hl. hrdinka byla ošklivá a neseděla mi tam. napřed nuda, pak buranský kecy, troška hry s pirstolí, šťouchání, útěku a tělesna a poté ztracení se... dál prostě pomsta, kterou by ona sama ale nemohla absolutně provést a dokázat. Verdikt? nic tak brutálního, nic zajímavého, nic moc prostě...

plakát

Housata (1979) 

Skutečně mě překvapuje, že tolik lidí nepochopilo, o čem ten film je. Měli by se na něj dívat tak dlouho, dokud by jim pojmy zrada, samota a zoufalství něco neřeklo. Konec mě překvapil. Normálního člověka to zasáhne, hloupýho nudí.

plakát

Oni (2008) odpad!

Shlédnuto včera,nepochopeno až do konce,nepochopen výraz PROČ NEMĚL TU MASKU? v okamžiku,kdy vešel do chaty kamarád ze svatby a James ho zastřelil. Nechápu ani,proč je dvojka po tolika letech a co se tam vlastně stalo. Pokud to je skutečně podle reálu a ani manželé sami nevědí co to mělo znamenat tak bych takový témata vůbec netočila. Ztráta času pro herce i diváky.