Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Jurský svět (2015) 

Efekty paráda,ale ostatní tragédie. Na konci jsem čekal už jenom high five s velociraptorem -_- .

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Slušný film, který by mohl mít klidně o půl hodiny navíc a delší dobu napínat diváka.

plakát

Kobra 11 - Zmrtvýchvstání (2013) (epizoda) 

Ze zvědavosti jsem se podíval a můžu říci, že André měl zůstat mrtvý na dně moře. Je sice hezké vidět Semira a jeho starého parťáka znovu pohromadě, ale šťávu už to nemá jako za starých časů. A doufám, že když Andrého před lety vylovil rybář z moře, tak že za pár let se po boku Semira už neobjeví třeba s vysvětlením, že ho zachránil Yetti. Každopádně 2 hvězdy za snahu a šanci vidět ty dva znovu pohromadě.

plakát

Rocky (1976) 

Legenda mezi filmy, která člověku pokaždé dodá velkou dávku motivace a odhodlání. Tato šestidílná sága zůstane v mém filmovém srdci navždy na předních příčkách.

plakát

Krvavý sport (1988) 

Nejlepší akční béčko, které jsem si opravdu zamiloval hlavně kvůli tréninkové scéně a příjemnému soundtracku. Nebýt hrozných Van Dammových skřeků a finálového boje, kde Bolo Yeung působí hodně odevzdaně dal bych o hvězdičku víc.

plakát

Pravdivá romance (1993) 

Skvělá podívaná, opravdu jsem se bavil. Takže 4* za celkový děj a jednu za Brada Pitta.

plakát

Toy Story: Příběh hraček (1995) 

Nejhezčí a asi i nejpovedenější pohádka od studia Pixar. Ani nevím, kolikrát už jsem tenhle animovaný film viděl a i po všech těch letech dokáže člověku vykouzlit stejný úsměv na rtech, který nezkazí ani zlověstný spratek Sid.

plakát

Poprava (1998) 

Film, který každého z nás určitě alespoň jednou k zamyšlení s otázkou „ Vrátil bych se, nebo ne? ". A i trocha té romantiky přece jen podle mě filmu tolik neškodí, i když po druhém přehrání byl film už trochu slabší.

plakát

Umělec (2011) 

Přiznám se, že filmu jsem se delší dobu bál, ale po zhlédnutí musím říct, že Jean Dujardin svým úsměvem a elegancí a Bérénice Bejo svou roztomilostí rozhodně zaujmou.

plakát

Špióni jako my (1985) 

U tohoto filmu si dávejte velký pozor na dabing. Jedna verze dělá film skutečně opravdu zábavný, ale verze druhá dělá z filmu absolutní trapnost. Takže pokud už na začátku filmu neuslyšíte překlad „Tomatového esa" užijete si 102 minut skvělé zábavy.