Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (60)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Vtipné, smutné, chytré, skutečné a hlavně zábavné. Zkrátka jednoduchý recept pro jedinečný filmový skvost.

plakát

Don Jon (2013) 

Konečně film o životním stylu s kterým bych se jednou rád ztotožnil !

plakát

Pravdivá romance (1993) 

Po dlouhé době skvělý film, který mě dokázal držet v Tarantinovské blaženosti. Už na začátku jsem vycítil ten styl a kouzlo které do toho Quentin vnesl a i když se místy ztrácelo díky hezkému hudebnímu doprovodu a precizním hercům mi to ani trochu nevadilo.

plakát

Crash (2004) 

Nejsilnější drama, které jsem viděl. Výborně zvládnuté jednotlivé příběhy, které nepletou diváka, ale postupně ho dovedou ke konci. Každý příběh má cenu zlata a je zde velká spousta scén, které snad ani nejdou zapomenout. Od začátku až do konce vám film bude brát dech.

plakát

Nevědomí (2013) 

Další skvěle ztvárněné postapokalyptické sci-fi. Morgan Freeman úžasný jako vždy a Cruisové byli parádní. Vizuální podívaná to skutečně je, ale tím to končí, protože než jsem zpracoval děj, tak jsem byl taky chvílemi nevědomí.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Startrekovský začátek na Kryptonu s Crowem a Clarkovo hledání sama sebe se všemi těmi flashbacky a Costnerovou ideologií mě doslova dostaly, ale když jsem se těšil na Supermanovu proměnu dostavil se jen supesupermanský kostým. Nával megasuperscén nebyl sice špatný, ale bylo toho až moc a přitom by stačilo jenom trochu víc rozpracovat děj a ušetřit pár miliónů dolarů na superscénách při kterých se mi zavíraly oči.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Asi zatím nejlepší zombie horor co znám...

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Přesně ten dokonalý začátek, který jsem očekával se mi dostavil a nádherně zpracovaný děj, který působí trochu víc pohádkově a zároveň trochu víc poutavě je nenahraditelný, netlačí na diváka, v klidu ho provází příběhem. Mě vtáhnul tak, že jsem si vychutnával každou minutu a nemusel řešit nějaké hloupé srovnávání s LOTREM.

plakát

Konečná (2013) 

Dočkal jsem se Arnoldova plnohodnotného návratu. V dnešní době je fajn si zase zkusit zacitovat některou z Arnieho neotřelích hlášek a přidat k tomu nějakou novou důchodovskou. Prohánějící se Corveta do toho vnesla více akce, výbuchů, napětí a Schwarzenegger nám dokázal že má ještě času dost. Věk nehraje roli !

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tohle byl tak silný zážitek, že se mi to muselo trochu rozležet. Tak za prvé tady bylo pár technických nesrovnalostí, kdy si amíci čepujou pivo ještě před Občanskou válkou, ale tomu rozumí asi jenom náš národ. Ostatní země asi ani netuší, kde ho vynalezli. Ale Tarrantino je prostě Tarrantino a kdo hledí na detaily. No byla jen otázka času, kdy se dočkáme jeho prvního westernu. Je dobře, že to natočil hezky po svém. I když mi to přišlo udělané celé trochu narychlo a né až tak propracované jako ostatní jeho filmy, ale dialogy se kterými se ostatní przní měsíce Quentin napíše za 5 minut takže je to asi jenom moje vize. Herecké výkony byli perfektní a rozebýrat je do detailu by bylo zbytečně dlouhé jako celý film.