Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (10)

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Myslím, že to byla příjemná podívaná. Film je natočen v krásné krajině Itálie a to dodává filmu ten hlavní šmrnc. Děj byl velmi zajímavý a konec předvídatelný. Doporučuji jako romantickou komedii :)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Opravdu parádní film. Byla jsem na něj zvědavá, protože s rychlostí jakou se vyhoupl do přední pozice v žebříčku jsem předpokládala, že se asi bude na co koukat. A taky že koukalo. Cluzet a Sy vytvořili skvělou hereckou dvojici, která vám nedovolila se odtrhnout od sledování. Opravdu povedené a doporučuji shlédnout :-)

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Tenhle film beru jako naprostou českou jedničku. Mohla bych se na něj dívat pořád dokola a nikdy se mi neomrzí. 5* za krásnou přírodu, typický rodinný život a svělý herecký výkon Tomáše Holého.

plakát

127 hodin (2010) 

Film, který mě velice zaujal, ani chvíli jsem se u něj nenudila. Už podle ukázek jsem na něj těšila a věděla jsem proč. Skvělý zážitek, krásné prostředí filmu a chvilky napětí tento film řadí mezi jedny z mých nejoblíbenějších. Tak dlouho očekávaný konec vás nadšení skoro až rozbrečí.

plakát

Billy Madison (1995) 

Ne moc typická Sandlerovská komedie - vtipné scény dodaly filmu komediální nádech, ale podle mě film o ničem. Jen Sandler ze se sebe udělal obrovského idiota. Ale je to můj oblíbenec, i přesto, že tento film není to ideální na shlédnutí - má mnohem více lepších komedií. 2* za pár dobrých scén a konec.

plakát

13. komnata - 13. komnata Radka Jaroše (2012) (epizoda) 

Zajímavý krátký dokument ze života jednoho z nejlepších horolezců v České republice, mnoho drobných postřehů a hezké záběry z jeho cest na osmitisícovky.

plakát

Policejní akademie (1984) 

1. díl byl nejpovedenější ze všech. Velmi vtipná a oblíbená komedie, u které se zasmějete i po několikátém shlédnutí. Michael Winslow se stal mým oblíbencem!