Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nemám to vo zvyku, ale toto NIČ Ma nepustí, lebo keď xcem niečo vidieť mimo DVD / DiviX , tak tá toaletná mohutnosť skrčí počas nútenej prestávky všetko, vrátane poistiek v celej obývanej štvrti! ( ak obývaš satelitné mestečko - vieš čo myslím ) . Vedela by som popísať zákulisie, ale tu to neptarí. NEBUDEM HODNOTIŤ , LEN ABY SOM HODNOTILA .Ale opozerane štýlový NIGGA + uspievané R & B ZVONKY ŠTĚSTÍ. ( dosaď si, ako vládzeš ) páchajú silnú voltáž nesledovateĺnosti ( mimo talentov samozrejme - tie sú naozaj vynájdené ) ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Ano! S tolerancí sobě vlastní prohlašuji, že každý má právo na tu svou pisskultůru! . . . A vepřové hlavy, silikonové kozy, pivní zvratky i to buzní svaláctví - to je zkrátka a špatně ta mérdiální celevřitní >kulturní< žumpa zas a (z)nova! Ano děcka, užijte si to... %-o . . . Hlas ČudloSolvinska je jen další takové TO stádní pobekávání coby proložení reklam, o nic nejde, vlci vyjí a šoupissnic jede dál. Pak si dáme ňákej serriálek, vyhonit a šmytec... Srát na to. Howgh. - - - - - (Poprvé a naposledy nahlédnuto v naváté sabotérské poppoledne 3.3.2012, nehodnocení 1212., komentář zde blazeovaný jako stosedmdesátýšestý - 3.3.2012) ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych poděkovat televizi Nova. Dlouho, fakt hrozně dlouho, sháním do své sbírky panenek od Mattela zombie Barbínu Darinu Rolincovou z limitované série. Také jsem zjistil když se přikrčím a dám si kapuci z hřebů přes hlavu je ze mě Rytmus hip hoper. A jaký mám pocit z tohoto pořadu celkově? Nevím co se z toho vyvine, protože se to liší od jiných pěveckých soutěží právě patronací čtyř porotců nad budoucími idoly. Odpad můžu dát později a kdykoliv a je na to moc brzy. Intro zpěváků s anglickou písní bylo mimořádně nepovedené a trapné. Moderátoři šílení, vyhodit je a nedat už jim nikdy žádnou práci, nacpat je do "Mišelinky" tahat pneumatiky, hajzli jedny intelektuálský! 60% ()

jhrasko

všechny recenze uživatele

Formát mi nevadí, v podstate súhlasím s Djkomom. Je ale možné, že niekto z moderátorov označí v hudobnom programe chalanov z Kings of Leon za "neznámu" americkú skupinu a Jamesa Harrisona, Brita, nazve menej známym "americkým" spevákom ? Vadí mi podobný amatérizmus ! Wikipedia, Nelly Furtado - You give me something - Sex on fire ?! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama