Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (254)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem dal trojku jak vyšitou. Za prvé proto, že je zde více vtipných situací než třeba v Prcičkách. Více vtipných a vycházejících ze skutečného života. Za druhé proto, že trojice hereček je nesmírně sympatických a krásných. A za třetí proto, že od Němců bych podobné komedie nečekal. Amíci točí jeden podobný film za druhým, ale němčouři? Samozřejmě, že ve snímku převládají hlavně puberťácké vtipy. Však je to také komedie o náctiletých pro náctileté. Ale myslím, že i v pozdějším věku je se čemu smát. Což právě v Prcičkách nebylo tak časté. Samozřejmě, že příběh sám o sobě má spíše trochu rozmazanou dějovou linku a herecké výkony nejsou bůhvíjaké, ale tři hlavní herečky se mi docela líbily, hrály dost věrohodně. Zkrátka a dobře, není to takový průšvih jako třeba český Panic je na nic a podobné filmy. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Proti tomuhle jsou Prcičky doslova uměním. Bohužel i zdánlivě jednoduchý žánr, od kterého nikdo neočekává žádné filozofické přesahy a moudra se musí umět natočit. Tvůrci Holky to chtěj taky to jednoznačně neumí. Tím hlavním by měl být humor a já si vybavuji jednu jedinou scénu, kdy jsem se zasmál a to je hodně málo. Kvůli takovýmto filmům se říká, že Němci neumí točit filmy. Jediným „plusem“ filmu jsou tři sympatické hlavní představitelky, ty si mezi sebe mohou rozdělit tu jednu hvězdu, kterou jim nechám. ()

Reklama

ronaldmekdon 

všechny recenze uživatele

Asi tak o tři chlupy horší a nevtipnější wannabe Prcičky. Přemýšlím, jestli to mělo být nějak stylizované, že všichni byli tak nehorázní slizouni.. a dělám chybu, nad takovými filmy se přece nepřemýšlí, hergot už. Předpokládám, že takováhle ptákovina se nemůže líbit nikomu jinému, než lidem v telecích letech. Jako kravina na pyžamovou párty celkem ujde, jinak to ani neni myšlený. (Miluju ten vtip, že každá hezká holka v Německu, je zákonitě turistka.. Tvůrci se museli něco nahledat.) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna oslnivá německá komedie, která si nic nezadá s kvalitním humorem a zajímavou podívanou. Děj mi přišel dost slabý a navzdory sexuální tématice málo žhavý. Abych ovšem jen nekritizoval, tak je třeba uznat, že párkrát jsem se některým povedeným scénám, jako je třeba ta se zaseklým erekčním kroužkem, zasmál. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Tahle...věc...se natočila v době, kdy Prcičky 1 spustily přívalovou vlnu teenagerských sex-komedií a tak to taky vypadá. Kašlalo se na kvalitu, hlavní byla kvantita a přání, aby se aspoň nějaký film uchytil. Tu hvězdičku jsem dal spíš z důvodu, že Felicitas Woll (aka Victoria) je podobná jedné mé spolužačce ze střední. Nic moc film prostě, no. ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama