Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

Proč jen ty dnešní pohádky stojí za vyl*ž prd*l?

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Americká rodinná pohodovka s happy endem pro vyplnění jednoho pochmurného podzimního deštivého dne. Po emocionální stránce mě film zanechal chladnou stejně jako venkovní teplotu před nástupem zimy. Průměrně záživné, průměrně nudné.. že i po ranní kávě jsem u filmu usínala.

plakát

Buchty a klobásy (2016) odpad!

Svůj komentář vyjádřím slovy, která budou v souladu s úrovní tohoto filmu: tato píčovina je totální sračka.

plakát

Mary a Max (2009) 

Dokonalé! Dlouho jsem neviděla nic tak poutavého, smutného a vtipného zároveň. PS: taky bych chtěla žít na hradě a mít tam 2 kachny.. a nebo ještě líp, klidně i 9!

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Podle hodnocení uživatelů velmi dobrý film, avšak já v něm nic dobrýho nevidím. Nejzajímavější části filmu: 1. Scarlett a 2. závěr. Vše, co se odehrávalo mezi těmito dvěma body, mě děsně nudilo. Bylo to mdlé jako pochmurný deštivý den a deštivé dny jsou otrava.

plakát

Já, Simon (2018) 

Dokonalá milující rodina, dokonalí nefalešní přátelé, dokonalí ne-až-tak-nemírumilovní spolužáci, dokonalí spravedliví učitelé a k tomu dokonalý happy end. Co více si přát.

plakát

Deadpool (2016) 

Vskutku dojemná love story, skoro jako z pohádky.. doplněná/rušená trapnými vtipy a chováním Deadpoola. Není to dobrý ani jako akční, tak ani romantický film. Když to sesumírujeme, získáme průměr.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

Moje první slova po skončení filmu zněla něco jako „co jsem to krucinál právě viděla?!“. Bylo to tak absurdní, až to bylo místy zajímavé a nepředvídatelné, nýbrž se špetkou nudy. Upřímně nevím, co z toho řadí tento film do žánru komedie. Nicméně je třeba vyzdvihnout nejzajímavější mezníky toho filmu: (spoiler) 1. počátek vztahu mezi Larsem a silikonovou pannou 2. hádka v tomto vztahu mezi Larsem a silikonovou pannou 3. nemocná a umírající silikonová panna 4. pohřeb silikonové panny a truchlící město o.O

plakát

Tele Tele (2000) (pořad) odpad!

Naprosto zbytečný a podřadný pořad.. asi jako většina z produkce TV Nova. Jestli tohle někdo považuje za vtipné a zábavné, obávám se o jeho duševní zdraví.

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Měla jsem tušení, že to pro mě nebude to pravé ořechové, a taky že jsem se nezmýlila. První a druhý díl super. Je to napínavé a tajemné, nevíte, co se bude dít. Avšak od trojky se děj trhá do všech stran.. a kam nemůže čert, tam nastrčí ženskou. Stává se z toho dojemná love story, kvůli které jsem tento seriál sledovat nechtěla. Pídění se po stopách budoucího vraha JFK mi přijde chaotické a nepropracované. Končím tento seriál 4. dílem.