Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Ať přiletí čáp, královno! (1988) (TV film) 

na tuhle pohádku radši nekoukat a jen poslouchat...příšerné kostýmy, ale příjemný hlas Karla Černocha:)

plakát

Přestupný rok (2010) 

příjemná romantika, místy jsem však měla pocit, že jsem v jiném, mnohem starším filmu - Honba za diamantem...podobný námět, podobná herečka...ale nestěžuju si, film se mi líbil :)

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Když vidím, jak dneska v Aréně národů soutěží týmy společně s rozzuřeným býkem, říkám si že je to je bezduchá snaha vylepšit něco, co už ani vylepšit nejde. Hry bez hranic byly jen jedny a žádné moderní extrémní hry jim nesahají ani po kotníky. Kouzlo Her bylo právě v té jednoduchosti a "nebulvárnosti". Jestli chcete dětem ukázat zdravé soupeření, tak jim pusťte tohle a ne nějakou Arénu národů!

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

jeden z mála filmů, které si mohu pouštět pořád dokola a přesto mě neomrzí. Hlášky si pamatuju doslova a přiznám se, že občas mám pocit, že mluvím jako Dory: "Něco tě žere, žere, žere?" Mimochodem výborný dabing:)

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

První série mě ještě bavila, ale pak to šlo z kopce. Někdy ve druhé či třetí sérii jsem to přestala sledovat. Beztak se tam události opakovaly pořád dokola, každý s každým, všichni proti všem a nikdo s nikým. A běda jak se v některém dílu nestalo něco neočekávaného, to by určitě odradilo všechny fanynky mlsající po skandálech a zvratech.

plakát

Králova přízeň (2008) 

To, co se v Tudorovcích táhlo pěti díly, tady stihli za pět minut. Pěkný film, názorná ukázka toho, jak to ve staré Anglii chodilo. Král měl co si zamanul a ženské měl jen na plození dětí, přesněji řečeno synů. A když je to holka, tak za to samozřejmě může rodička....těžký život to ty ženy měly...ale zpět k filmu. Líbil se mi střih v druhé části filmu, dodalo to na dynamičnosti filmu. Jinak není co dodat, zaujalo.

plakát

Kocour v botách (2011) 

pobavilo, sice ne tolik jako Shrek, ale bylo to slušné. Ve vedlejší roli snesu mnohem radši užvaněného osla než nemotorně se pohybující vejce:)

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Konečně po delší době film, ve který není jen hlavní chytrý a megakladný hrdina a nějaký jeho užvaněný a tupý kamarád, ale dva rovnocení parťáci, kteří se skvěle doplňují. Film má spád, je vtipný a nechybí kvalitní vizuální efekty. Sherlocka Holmese jsem nikdy nečetla, ale i přes to je mi jasné, že takhle akční detektivka to nebyla. Ale to nevadí, hlavní je, že se člověk u filmu baví. A taková drobnost - nepřipomíná vám Downey jr. v bojových scénách slavného Silvestra Stallone?:)))