Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Český žurnál - Pět zrození (2015) (epizoda) 

Není možno na to nahlížet jen jako na dokument, žánr, ale vzít v potaz co nám tím chtěla autorka říci. Netřeba k tomu slov, je to suchá sonda do Pražských porodnic přímo pod ruce Doc. Mudr. Svobody, ženy pochopí, otcové přítomní u porodu též. Bezduchost, bezlidskost, separace, zfetováná rodička, psychické zdeptání a i troška "humoru" s příchutí koštěte a výběru kalhot z Lidlu.

plakát

Proroctví (2009) 

Za ten konec jednu hvězdu dolů. Ale jinak jsem seděla jak přibitá.

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Přiznám že knihu čtenou asi 2x jsem nikdy nedočetla a je mi jasný že do filmu se všechno nevešlo. Ale i když Robin Williams není můj favorit, tak přesně takhle jsem si zápasníka a spisovatele Garpa ,jeho matku a Helenu představovala.Dokonalý film.

plakát

Zkrocená hora (2005) 

Romantické drama které mě ale nijak nezasáhlo. Jake Gyllenhaal a Heath Ledger jsou bezchybní a scenérie úžasné, ale jinak mě příběh osobně nic neříká. Kdyby to nebyl docela vyzdvihovaný film tak si ho nepustím. A po druhé už do toho nepůjdu, celkem nuda.

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Ráda se nechávám unášet tou atmosférou celé tři hodiny. Krásný a takový lehce povznášející film.

plakát

Pasti, pasti, pastičky (1998) 

Tak tenhle film jsem nikdy nepřekousla a snažila jsem se ne jednou. Ale odpad to není, prostě pohled na znásilnění, následnou kastraci a pokud si dobře vzpomínám i následnou konzumaci odstraněných varlat druhou osobou mi nedělá dobře.

plakát

Pravidla moštárny (1999) 

Protože knihu Johna Irvinga jsem před shlédnutím filmu četla asi třikrát tak, i když je to asi klišé, jsem čekala od filmu víc. Ale níže jsem se dočetla že scénář si osekal sám J.I. a co tam chybět nemělo to tam nechybělo. Slzy mi tekly na stejných úsecích jako v knize. Krásný zážitek.

plakát

Esmeralda (1997) (seriál) 

Koukala jsem na to tuším v pubertě ale jelikož je má pamět tímto směrem chabá tak si to moc nepamatuju, shlédla jsem ovšem určitě víc jak jeden díl.Po dalším shlédnutí pravda nestojím. Možná to bylo (nebo je) špatným vkusem ale tuším že v té době jsem objevila Hellraisera ne kterym ujíždim dodnes.Takže čistě z nostalgie dám ty hvězdičky aspon dvě.

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Smích od začátku do konce. Má to jen jednu chybu - je to krátký.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Ty dialogy, to bylo na usnutí. Jinak noční záběry mě docela děsily, hlavně když stála několik hodin u postele, tady se mi potvrdilo že nepotřebuju brutální záběry ale stačí mi k navození mrazivého až děsivého pocitu málo. Jen ty dialogy.To byla fakt hrůza.