Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Prázdniny v Provence (2016) 

Film rozhodně splnil moje očekávání. Člověk se zasmál a o to myslím u těchto filmů jde především. Za mě 3 hvězdy.

plakát

Padesátka (2015) 

Mnoho jsem od tohoto filmu neočekával, ale byl jsem mile překvapen. Je pravda, že každému nemusí film sednou, ale za mne určitě stojí za to ne něj do kina vyrazit. Hodnotím v rámci české kinematografie, kde mnohdy daleko horší filmy bývají přeceňovány a komedie typu "Padesátka" bývá zatracována. Občas možná trochu úchylný humor, ale jinak fajn komedie.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Pro mě osobně lehké zklamání, přece jen čekal jsem od toho trochu více akce. Dost možná by tomuto filmu slušela o něco kratší stopáž a méně hluchých míst. Ve výsledku ale i díky špičkovému hereckému výkonu Toma Hankse se jedná o zajímavý počin, který si určitě ještě někdy pustím. 4*

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Film s velkými ambicemi, který bohužel strádá i díky odklonu od knižní předlohy. Dost možná si Vetchý a spol. zasloužili více prostoru než 99 min, což je dle mého názoru na zpracování byť jen jediného dílu knižní předlohy opravdu velmi málo.

plakát

Naboř a ujeď (2012) 

Kvalitní film, který mi dal to co jsem od něj očekával. Příjemná komedie, která si na nic nehraje a přesto se u ní báječně odpočine. 3 z 5

plakát

Ve stínu (2012) 

Pro mě osobně velmi dobrý film. Jistě, každý film má své chyby, ale zde byly jednoznačně předčeny výbornými hereckými výkony herců Trojana a Kocha, které společně s vizuálními efekty a hudbou diváka ponoří do atmosféry 50.let v Československu. Vřele doporučuji ke shlédnutí.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Podle mně povedené pokračování, které je určitě lepší než druhý díl série. V kině jsem se dobře bavil a to je dle mého názoru to nejdůležitější.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Musím přiznat, že mě tento film příjemně překvapil. Velice dobře jsem se bavil od začátku a až do konce. Film určitě stojí za shlédnutí nejen kvůli ruské verzi facebooku a Mádlovo "věšteckým" schopnostem. :-)

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Válečné drama o bojích v Pacifiku za 2 světové války. Není moc seriálů, které pojednávají o bojích v této části světa ve 2 světové válce a už vůbec ne takových, které se mohou tomuto seriálu rovnat. Seriál natočený podle pravdivých příběhů 3 vojáků, kteří se bojů v Pacifiku zůčastnily a zároveň nejdražší seriál všech dob rozhodně stojí za shlédnutí.

plakát

Pelíšky (1999) 

Vynikající česká komedie pojednávající o konci 60 let v tehdejším Československu a pravděpodobně životní role Jiřího Kodeta jako zarytého odpůrce režimu. Hlášku "proletáři všech zemí ..." a scénku z "noky" zná dnes skoro každý.