Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Eva Longoria

Evu naprosto miluju. Je to moje celebrita číslo 1. Je nám všem asi jasné, že to bude navždycky ta líná, drzá a bohata Gabrielle Solis. Je nádherná, chytrá, vtipná. Můj sen je se s ní setkat.

Nicole Kidman

Neznám žádnou herečku, která by sehrála každou roli jako Nicole. Myslím si, že by měla dostat aspoň ještě jednoho Oscara. Krásná (hlavně její oči). Hodně se těším na film "Grace of Monaco". Snad za něho toho Oscara dostane.

Amy Adams

Nádherná Amy. Velmi nenápadná herečka, která je ovšem velmi kvalitní. To jenom usvědčují pět nominací na Oscara. Každý její film mám rád a věřím, že jednou toho Oscara dostane.

Helena Bonham Carter

Helča, co napsat? Úžasná a kvalitní herečka, která když natočí film, tak je z toho poměrně úspěch. Všude je parádní. Ať už jako Bellatrix v HP, Dr. Julia Hoffman v Temných stínech nebo jako královna Alžběta I. v Králově řeči. Taky jako u Amy Adams věřím, že jednou dostane Oscara.

Jessica Chastain

Nádherná, talentovaná, okouzlující v každém filmu. Začíná být velká hvězda a každý film je s ní luxusní. Navíc je to zrzka takže není co dodat....

Rosamund Pike

Rosamund měl rád už dřív, ale do mé TOP se dostala díky filmu Jack Reacher: Poslední výstřel. Je krásná talentovaná a něco mě na ní učarovalo. Nevím co, ale asi to budou ty ledové oči. Ještě toho hodně dokáže!

Sofía Vergara

Sofía je nejen nádherná a sexy herečka. Taky patří mezi 20 nejvíc sexy a nejkrásnějších žen světa. Kdo sní neviděl Takovou moderní rodinku, jakoby nebyl. A v ostatní filmech, co hraje, tak je v nich vždy velikou ozdobou např. Fanding Gigolo nebo Chef....

Rachel McAdams

Rachel je úžasná herečka. Krásná a talentovaná. Líbí se mi její filmy. Například Navždy spolu, Sherlock Holmes, Hezké vstávání nebo Noční let. Na nic si nehraje na nějakou pošahanou celebritu. Jen dělá herectví a to je vše.

Emma Thompson

Tato oscarová legenda už toho hodně dokázala. Definitivne se stala jednou z mojí TOP po filmu Poslední čas na lásku. Na svůj věk vypadá neuvěřitelně krásně. Další její dobré filmy jsou napřiklad Kouzelná chůva Nanny McPhee, Harry Potter, Muži v černém 3 nebo Láska nebeská.

Sandra Bullock

Sandra je skvělá komediantka a umí zahrát i vážné role jako sjou například Zrození šampiona, za který dostala Oscara nebo Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko. Moje oblíbené filmy s ní jsou například Návrh, Slečna drsňák 1 a 2, Nebezpečná rychlost 1 a 2 nebo Dům u jezera. Nesmírně Sandru obdivuju a těším se na její další filmové úspěchy.