Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Divočina (2014) 

Jsem z toho filmu trochu smutná. Čekala jsem víc záběrů té nedotčené přírody. Ano, byla tam liška, ale vypadala jako vystřižená z plakátu. Ujít 1770km v horách musí být šílené a opravdu si člověk sáhne na dno, toho tam bylo taky po málu.Nemá to ten správný šmrnc. Pozitiva: Reese je velice koukatelná :) a s tím batohem to opravdu ze začátku vypadalo, jako dobrá komedie :))

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Nééééé, můj zrak a můj sluch!Už nikdy více.Splácanina všeho co se dalo plus hora humoru nastrkaná všude kde to jen šlo. Není to pěkná podívaná :(

plakát

Orphan (2009) 

Velice zdlouhavý a nepodstatný začátek, až na některé. Škoda, ten konec byl celkem dobrý :)

plakát

Noe (2014) 

Herecké výkony jsou super. Film ale postrádá nějaký náboj, myslela jsem si že mě to chytne silně za "koule" ale nestalo se. Ale trošičku jsem si poplakala. :)

plakát

Polski film (2012) 

Tenhle humor je moje parketa! Marek Daniel je :D to se nedá popsat, to je totiž na umření :D temnotáááá :D

plakát

V řetězech (2006) 

Problematika dobrá i obsazení. Ale nemohu se zbavit dojmu, že to je nešikovně zpracované :(

plakát

Plán útěku (2013) 

Tož Arnoldův výkon na samotce byl velice poutavý, avšak víc nezaujalo. Na začátku jsem si říkala, že budu trpět jestli to dokoukám do konce. Ale v půlce se to trochu zlepšilo, né dost na to, abych z toho byla nadšená. Měli bychom si přiznat, že tito pánové mají své roky a jako hlavní akční hrdinové mají své za sebou...už se na to nekouká příjemně. Žeru jejich staré filmy, ale tohle už bylo trohu moc. Dokážu si je představit jako šéfa mafie, ředitele korporce atd...ale tohle, už vážně ne...P.S. ten jejich smysl pro humor??! Viděli jste někdy něco trapnějšího? :D

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Jsme tři milióny let v kosmu, co tady sakra dělá ten dopravní kužel :D S tímto seriálem žiji více jak 15let a nesmířila bych se s tím, kdybych ho neměla neustále u sebe. Musím důrazně napsat, že dabing k tomuto seriálu musí být! Né, že musí, ale to bez toho nejde! Koucour jako sobecká micinka, Rimmer -Jidáš, Lister-vagabund-úžasný a Kryton jako sladká tečka. Pozor, pokud nejste odvařeni z britského humoru, možná to není pro vás to pravé ořechové.

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Jeden z nejlépe povedených filmů co jsem kdy viděla! Celých 114 minut jsem koukala zabořená v křesle s otevřenou pusou a ani nepípla. Tento vymazlený snímek jsem viděla snad 15x a pořád nemám dost. Ofélie je čistá dívenka, která miluje svět pohádek, bohužel v době občanské války...coo? Jooo přesně...to všechno vás bude odrovnávat po celou dobu tohoto filmu. Nikdy jsem neviděla žádný film, který by se aspoň špetku přibližoval tomuto filmařskému zázraku :) Tohle se musí vidět! Nic vás tak nechytí za srdce a nevtáhne do děje jako Faunův labyrint!