Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (19)

plakát

Auto Moto Revue (1971) (pořad) 

Čekal jsem na každý nový díl kdy ještě pořad uváděli pánové Dolejš a Pecháček. To co přišlo po nich nestojí za nic.

plakát

Zůstaň se mnou (2014) 

tohle není ani doják - to už je přímo citový vydírání!!! :-D

plakát

Vinnetou - Vinnetou: Nový svět (2016) (epizoda) 

Původní verzi jsem nesnášel protože jsem miloval knížky Karla Maye a miluju je do dneška.Je to jedna z nejkrásnějších vzpomínek na moje dětství.Film naprosto neodpovídal moji představě a byl pro mě velkým zklamáním které jsem nikdy nepřekonal.Film byl příliš naivní a prostoduchý nesrovnatelně víc než knižní předloha ale ten přímočarý smysl pro spravedlnost a krystalicky čistá romantika přece jen udržela krok s knížkou.Tahle verze nic z toho nemá.S literární předlohou nemá společné ani hlavní představitele ani děj.Romantika zmizela úplně,nejspíš měla být nahražená realistickým pohledem na Divoký západ ale vyzněla směšně a v některých momentech,Sam Hawkins a jeho paruka,dokonce trapně.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Pokud neznáte případ Hepnarová tak je to ztráta času. Děj tohle dílko vůbec nemá je to sled obrazů které spojuje jen postava Hepnarové.Několikaminutové scény kde všichni čumí do zdi aniž by promluvili jediné slovo má asi uspokojit náročného umělecky založeného intelektuála který si bude chrochtat jak skvěle to Olšanská zahrála a co všechno tím chtěl autor říct - všimli ste si je to černobílý to zcela vystihuje ducha tehdejší doby (jak jinak v sedmdesátkách jsme přeci byli všichni černobílí) - jenomže mi blbci nic z toho prostě nedokážeme ocenit Třeba se najde někdo kdo nám tenhle příběh bude opravdu vyprávět a nebude si u toho mastit ego.

plakát

Zlatý věk formule 1 (2013) 

Kerej blbec tomu vymyslel ten českej název a kdo doprdele vybíral ty negramoty co to česky komentovali.Příště nekurvěte takhle dobrej dokument těma zblitkama kerejm říkáte komentář nechte to v původním znění a dokreslete k tomu titulky!!!! To přiblblý papouškování anglický výslovnosti jmen Peterson je pořád Peterson protože to byl švéd a na Pítrsan,angličtina to jinak vyslovit nedokáže ale mi jo tak už kurva mluvme česky!!!!.....Tak dnes to běželo na Prima Zoom a bylo to v richtiku,děkuju teď to nemá chybu

plakát

Obezita mě užírá zevnitř (2005) (TV film) 

Trochu mi uniká smysl pořadu - první zdání že se jedná o odstrašující příklad zmizelo po hláškách typu že: přesto že má Barry játra zatučněná tak že dosahují trojnásobku běžné velikosti, pracují bezchybně (zatím) - a tak hurá, Barry do sebe hodí čtyřicet piv na ex a prohlásí se dokonalým chlapem. Další hlášky typu: navzdory očekávání kůli velkému množství zkonzumované potravy Barry netrpí na zácpy protože žere tolik tučného, že z něj hovna jedou jako po klouzačce - to asi taky není závěr který měl pořad vyvodit, protože hustota stolice je asi ten nejmenší problém co Barry má. Dostal mě ale nejvíc závěr, kdy Barry obklopen přáteli sedí v Indické restauraci a hází do sebe už několikátý pokrm, přijde 'nejdramatičtější' chvíle pořadu tím, že se mu jeho kamarád (který ho celý pořad v žraní zdatně podporuje, všude ho vozí speciálně upraveným autem a do restaurací mu nosí speciální stoličku na sednutí) odváží říct, že 'teď nastala chvíle, kdy už musí Barrym zcela otřást a opravdu natvrdo ho uvést do reality' - a tak přijde dramatická věta - 'Barry ty se tím jídlem pomalu zabíjíš'. Na to Barry reaguje hysterickým pláčem, a zrudlý v obličeji zírá na svůj talíř s curry. Když jeho přítel pochopí, že tohle opravdu přepísknul, tak se mu omluví, dodá že ho má rád, a že jej nechtěl znepokojovat, a ať si klidně dopapá svou večeři, k čemuž se přes třistakilový Barry nenechá dlouho pobízet a s výrazem vítěze se začne s úsměvem do kamery cpát... Závěr pořadu ukončuje rozhovor s Barrym, který jen suše prohlásí, že ve svém nitru ukrývá štíhlého Barryho, který se jednou prodere na povrch, a že by pro to aby zhubnul obětoval cokoliv (hlavně ne kus žvance, jen to proboha ne) - ale že to zhubnout prostě nejde..... prostě asi nejlepší tragikomedie co tu byla....

plakát

Kameňák 4 (2013) 

Těžké zklamání, a to jsem od toho moc nečekal. Navzdory obecné místní kritice mám pozitivní hodnocení původních dílů, ale tohle se nepovedlo. Takže Kameňák jednička za pět hvězd, dvojka za čtyři hvězdy, trojka za tři, ale čtverka s těží za jednu a to jen z nostalgie po původních dílech.

plakát

Proroctví (2009) 

Chtěl jsem dát odpad ale začátek se mi líbil bohužel ta apokalypsa nakonec to celý pohřbila.

plakát

Homolka a tobolka (1972) 

To je přece jasný,když někdo tluče a někdo na něj zatluče tak na něj tluče proto aby netlouk. :-D....