Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Medvěd

Medvěd (1988)

Absolutně úžasný film!!! Ikdybych ho viděl 100x pořád to bude málo a budu ho chtít vidět znovu. Poprvé jsem jej viděl v kině, což byl úžasný zážitek. Jednou jsem si tento film půjčil v půjčovně a obsluha uznale pokynula nad výběrem s tím, že si tento film zas až tak moc lidí nepůjčuje. A to je naprostá škoda. Jelikož tento film vyšel i v edici DVD co se prodávají v trafikách, tak by si jej měl pořídit každý. Neprohloupí.

Predátor

Predátor (1987)

Tento film jsem viděl už tolikrát, že už bych měl snad sám žít v džungli. A přesto je to sotva desetina toho, kolikrát ho ještě uvidím (anebo vidět chci). Měl jsem to štěstí ho vidět v kině a přestože mě tehdy přišel vstup jen na 1,20 Kčs (permanentka - jeden z 25 filmů za 30Kčs), dnes bych dal klidně i pětikilo abych jej zas viděl na velkém plátně. Atmosféra, džungle, hudba, příběh, vesmírná příšera s „pěknou držkou“ a…Arnold. Tehdy jsem netoužil po jiné zbrani než po jeho M16A2 a i dnes mi při pohledu na ni jihne srdce – granátomet je prostě granátomet. Ty emoce z filmu mi vyvolá i pohled na plakáty, které jsem si s neskutečnou radostí kupoval vždy když do města přijely kolotoče nebo byla pouť. Úžasná doba, kdy se zpožděním přicházely úžasné filmy.

Záměna

Záměna (1983)

Naprosto úžasný, skvělý snímek. Od první do poslední minuty. Film který dokoukám a jsem schopen si ho okamžitě pustit znovu. U nás nadabovaný minimálně 3x, přičemž z mého pohledu je jeden úžasný, jeden nenadchne ale ani neurazí a jeden co kazí vtipy a ubírá filmu šťávu.

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Krásný film o legendárním psovi. Neskutečná věrnost. Musím se přiznat, že patřím k těm, kterým se tento remake líbí více než originál. Pro mě je to takové komornější, plynulejší. Skvěle natočeno a závěr se stařičkým Hačikem obzvlášť.

Časové pásmo bylo změněno