Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Poslední recenze (16)

plakát

Osm hrozných (2015) 

Co říct? Troufnu si tento film zařadit mezi top 3 Tarantinovky, které jsem viděl. Délka mi vůbec nevadila, zkoušel jsem zapřemýšlet, jestli je něco, co bych z tama vystřihl aby to bylo kratší, ale nelze. Vše tam prostě do sebe zapadá tak jak má. Herecké výkony? Samuel je prostě klasika, tam se nedá o ničem polemizovat. Maddsen a Roth k Tarantinovi jednoduše patří. Kurt Russell a Demian Bichir tam museli být a nádherně zpestřili celý děj. Bruce Dern. Pokud chcete do filmu senilního "oldmana" jinde sáhnout nelze. Ale kdo mě ve filmu naprosto rozsekal, byli Goggins s J.J. Leighovou, to bylo něco neskutečného. Marně bych ve filmu hledal něco, co tam bylo špatně. Jediné co mě napadá, tak bych se vyhnul zpomaleným záběrům, ale to je maličkost. A kdo mi řekne, že to je nejhorší film od Quentina, protože se tam hodně mluví, tak ho praštím, protože to snad je právě ten Tarantino, který to má být ne? A kdo čekal něco jiného, tak šel do kino proto, že je pro ně Tarantino asi IN. QT ukázal, že mu to pořád šlape a píše a je mi moc líto, že je to už osmý film a na kontě jich chce mít pouze devět. Ale nemělo by se přehánět a odejít v nejlepším, takže to chápu. Dávám minimálně 90%.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Budu mluvit jako velký hard fan SW, nedokážu posoudit dojem běžného diváka, protože jsem to jednoduše hltal. Tak jak jsem měl obavy, jak to pod jinýma rukama dopadne, tak mi to bylo zcela vyvráceno. J.J. prostě dokázal, že filmy točit umí a to více než dokonale. Navíc Harrison jako Solo byl v lepší formě, než jsem očekával. No a zbytek herců napsali novou etapu Star Wars. Z hereckého hlediska nemám co vytknout. Taky jsem se obával přílišného humoru, který je dnes IN. Ale až na je jednu hlášku byli všechny úplně nenásilné a vůbec ne trapné. Masky, kostýmy, postavy, kulisy, vše bylo top. Jediné malinké minus byl takový strašně rychlá spád některých událostí a dost podobný scénář s původní trilogií, ale to mě vůbec netankuje. Bylo to prostě Star Wars se vším všudy a tak jak to mělo být. Už se těším na další díl a dávám 99%. Podotýkám znovu, že jsem velký fanda, tak si to každý proberte dle sebe!))) P.s. Po přečtení více komentářů chci ještě dodat. Ano, film má chybky, někdy působí přímočaře, žádného Finchera nečekejte. Pro mě je zásadní, že je to Star Wars takový jak, ho mám rád a to jsem od toho očekával. A klidně ať se to našim specialistům přes filmy nelíbí, já nepotřebuji nové SW fans. Ale vy, co tenhle vesmír milujete, tak věřte, že to budete milovat budete dále!

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

Jak někdo tady napsal, společně s Mad Maxem, nejlepší film roku. Já na to šel hlavně jako fanda Niggaz With Attitude a i když jsem většinu jejich příběhu znal, tak jsem byl i mile překvapen pár věcma (třeba Cubuv attack na Priority haha))). Dost z vás tady píše, že to mohlo být o něco kratší, já bych naopak ocenil minimálně ještě půl hodiny navíc, neboť po rozpadu NWA tam byl Ericův život, tak nějak odbytě ukázán, přitom si ještě i jako solo interpret pořádně dupnul, toto asi jako jediná výtka. Muttafucka world is the ghetto!))

Poslední hodnocení (967)

Zrcadlo (1975)

15.01.2024

Svatá hora (1973)

09.01.2024

Persona (1966)

09.01.2024

Přízraky v Benátkách (2023)

07.11.2023

Bullet Train (2022)

07.11.2023

Pearl (2022)

06.11.2023

X (2022)

28.10.2023

Čarodějnice (2015)

28.10.2023

Zločiny budoucnosti (2022)

20.09.2023

Reklama