Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Horor

Recenze (26)

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Film se mi nelíbil a je vhodný pouze jako kulisa k jiné hlubší činnosti. Doporučuji si raději přečíst stejnojmennou knihu.

plakát

Bakugan (2007) (seriál) odpad!

Ty dnešní pohádky, které dětem zamořují mozek hned po ránu o víkendu, jsou neskutečné, nevkusné a nezajímavé. Ano, jsem konzervativní a staromódní, ale tady na těchto seriálech opravdu nevidím absolutně nic.

plakát

Lékařská akademie (2004) 

Tak, rozhodně to není žádný trhák, ale... Některé rádoby vtipy byly dosti předvídatelné, podobně jako je tomu u Kameňáků. Ale zase na druhou stranu to není taková "blbost" jako Prcičky. A chvílemi jsem se docela bavila. Takže jako takový nenáročný odlehčovák, proč ne.

plakát

Bestie (2003) 

Po zhlédnutí tohoto filmu jsem pochopila jednu věc. Nesmrtelný není jenom Chuck Norris, ale i Steven Seagal. Jinak film tak nějak nic moc. Dokoukáno, ale měla jsem co dělat, abych to zvládla a nepřepnula nebo neusnula.

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Za mě takový zlatý střed. Ovšem než thriller, je to spíš taková pohádka. Vlasní příběh se mi docela líbil, ale to samotné zpracování filmu bylo už moc - dejme tomu nerealistické. Všude přítomná stříkající krev z obětí (jakoby každý byl napěchovaný krví k prasknutí), kusy končetin poletující při boji všude kolem. To nebyl moc hezký nápad.

plakát

Prozrazení (2012) 

Film na principu Telefonní budky. Příběh chlápka, uvězněného v plastové rakvi v kufru auta, řešícího zapeklitý státní problém. No dobrá, to by ještě šlo. Ale ten překombinovaný konec....co to jako mělo být? Úplně na hlavu...

plakát

Krev jako čokoláda (2007) odpad!

Velmi, ale opravdu velmi nepovedený upíří film. I Stmívání je proti tomu oscarový trhák. Opět film, při kterém jsem zvládla plno dalších věcí, aniž bych o něco přišla.

plakát

Tudy nahoru (2008) 

Morbidní téma...proč ne? Začátek byl snesitelnější a zábavnější, než samotný konec. Ten je totiž o ničem.

plakát

Zásilka (2013) 

Steve Austin - hezký, statečný, romantický a pravděpodobně i nesmrtelný. Navíc to vše zvládá bez chvilky odpočinku. Film je docela fajn, odreagovala jsem se u něj. Dost rvaček a přestřelek, přičemž na zabití jednoho člověka je potřeba asi tak tisíc ran, nejlépe ze samopalu. Zápletka nebyla nejnápaditější, ale udržela moji pozornost po celých 96 minut. Což je vlastně to nejdůležitější.

plakát

Dopisy pro Julii (2010) 

Ač se na romantické filmy docela ráda někdy podívám, tak zrovna tato romantika na mě byla až příliš přeslazená, rozněžnělá - a to mluvím hlavně o závěru. Asi jako bych si dala punčový řez se zmrzlinou, ozdobený šlehačkou a politý karamelem. A to všechno zapíjela kakaem. A co se týče Charlieho (Christopher Egan), tak ten tady plnil pro mě roli trnu v oku.