Breaker

Mikel Yu

Česká republika

ICQ: 146838153

0 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 6 8
    • 12.7.2011  14:44
    Opravdová kuráž (2010)

Silné dialogy, silné herecké umění, ale něco tomu pořád chybí. Od Coenovců jsem čekal více.

• 12.7.2011  14:42
    Drive Angry (2011)

Mám Nicolase rád, ale s tímhle filmem se moc nikdo nemazlil, protože postrádá úplně všechno. Celý film působí jak vytržený z jiného filmu, žádný prostor pro herce, pro jejich vlastnosti, pro scénář, jakoby jste nastoupili do rozjetého vlaku a za dvě zastávky zase vystoupili.

• 4.7.2011  12:31
    Expendables: Postradatelní (2010)

K dokonalosti daleko. Ale kdo by odolal vesměs "staré škole" dohromady? Stallone se nechtěl smířit se svým věkem a se zařazením svých výkonů i výkonů svých kolegů, tak si nasadil laťku a šel si za ní. Podařilo se mu to, ale druhý díl už bych přenechal někomu zručnějšímu a možná z toho bude ještě něco lepšího. Může být.

• 4.7.2011  12:26
    Triangle (2009)

Horror trochu jinak. Na pozadí schízi, na pozadí rodinné tragédie ... už od prvního zlomu, pochopíte, že to není jen obyčejná vyvražďovačka a budete se snažit hledat pointu. Nenajdete ji, dostanete ji na konci.

• 4.7.2011  12:22
    Poslední vládce větru (2010)

V každém z nás je kousek dítěte a já se na tento film dívám děckýma očima a tak se mi to i líbí.

• 4.7.2011  12:21
    Predátoři (2010)

Po trapných chvilkách s Predátory a Vetřelci, je to opět blíže klasice.

• 4.7.2011  12:15
    Avatar (2009)

Hodnotím až s odstupem času, po vyprchání celosvětové mánie, po přepsání všeho co kolem Vás symbolizovalo: Avatar, chci žít ve světě Avataru, chci být jako oni! Je to pryč, mánie pominula, 3D technologie na vzestupu. Ano, James Cameron, ať je člověkem jakým chce, ať si jeho bližní a spolupracovníci myslí co chtějí, vždy přijde s něčím co něco změní. A nemyslím jen komerční úspěch, ale i technologie, myšlení, kvality i samotný film. Prostě umí! Avatar je rozhodně silný, jiný a nový po všech stránkách, ale po odejmutí načančaného obalu, nenabízí nic, co by z větší části již nebylo viděno. A 3D technologie? Zatím jsem věrný klasice.

• 4.7.2011  12:07
    Poslední templář (TV film) (2009)

Hodnocení je pouze v rovině TV filmu. Zde to svůj účel splnilo.

• 4.7.2011  12:05
    127 hodin (2010)

Vynikající Milionář s chatrče. Vynikajících 127 hodin. Co přijde příště? Tuctových "sladkých" (dle mého dámského okolí) herců je velmi mnoho, ale tímto filmem u mě James Franco povyskočil v hodnocení vysoko. I když víte, o čem to bude, stejně Vás to pohltí a přes vtip, překvapení, neztotožňující se povahu, přes krizi, uvědomění si chyb a "bohovosti", omluvy i pochopení hlavního hrdiny je to film, který ve Vás něco zanechá. Takových je málo!

• 4.7.2011  11:59
    Počátek (2010)

Jeden děj v druhém. Ale to je málo! Tak přidáme třetí a čtvrtý a běžný filmový divák už se topí při druhém ději. Zážitek pro fajnšmejkra, bohužel ale i přes jeho dějovou a délkovou obsáhlost v něm cosi chybí ... nějaké bližší kontakt s postavami, proto né úplně stoprocentní hodnocení.

• 4.7.2011  11:38
    Piraňa 3D (2010)

Tak to tu již dlouho nebylo. Ano, béčkových hororů je nespočet, ale s vlnou počítačové magie máme triky lepší a lepší. Děj upadne v zapomnění, o Ajovi ještě určitě uslyšíme. Nebál bych se ale nějakého pokračování, které více zapracuje na "hladových rybičkách" a né jen na opakovaně kříčící mládeži ve vodě. Poslední výskok hladové rybičky jsem čekal, ale dostal mě :).

• 4.7.2011  11:32
    Princ z Persie: Písky času (2010)

Děj, který na závěr vyprchá v čase. Ale Jake a Gemma jsou výborní herci a své kvality potvrzují (hlavně Jake) film od filmu a proto dávám vyšší hodnocení, než si film zaslouží.

• 4.7.2011  11:26
    Yip Man 2 (2010)

První bez druhého a druhý bez prvního. Volné pokračování a né jen vzhledem k úspěchu prvního dílu. Navázat ve stejném duchu, jaksi automaticky, aby film nebo více filmů působilo jako celek, dnes už pro komerční úspěchy, není vůbec vidět. Toto je jedna z biografických top.

• 4.7.2011  11:19
    Tři dny ke svobodě (2010)

Žánrově ten lepší film s poslední doby. Ano, toto mě chytlo ... poslední třetina filmu stála opravdu za to!

• 4.7.2011  11:16
    Wall Street: Peníze nikdy nespí (2010)

Opět vynikající Shia, vynikající a někdy až dobře chytlavé dialogy, jinak i ostatní herecké výkony jsou hodny vyzdvižení. Nicméně danému oboru by to chtělo lepší propracovanost, dějová linie a dialogy moc kolísají nahoru a zase dolů.

• 4.7.2011  11:12
    Neznámý (2011)

Liam Neeson opět v akci a já mu věřím. Podobných žánrových filmů je poslední dobou povícero. Tento film někdě zaostává a někde naopak překvapuje, své místo si najde, díky skvělým momentům. Lepší průměr.

• 18.5.2010  22:35
    Prokletý ostrov (2010)

Tak jak? Tady je vidět důkladně zpracovaný nápad, promyšlený děj a vše naservírováno, tak, aby divák musel přemýšlet a nebo film vůbec nepochopí.

• 18.5.2010  22:32
    Noc v muzeu 2 (2009)

Jednička byla alespoň dobrá. Dvojka se jen veze na pozadí jakéhosi vymyšleného příběhu, kde se těží všech podstat z jedničky.

• 18.5.2010  22:30
    Na hraně temnoty (2010)

Trailer byl dobrý, trailer byl vše co bylo následně ve filmu samotném. Škoda takového hereckého obsazení a nedotaženého akčního scénáře.

• 18.5.2010  22:25
    Moon (2009)

V celku zajímavý počin.

• 11.2.2010  21:34
    Čtvrtý druh (2009)

Po District 9 další dokumentaristický pokus s heslem: Fact or fiction?

• 11.2.2010  21:31
    Zombieland (2009)

Bez zbytečného vysvětlování proč, jak, co si tak prožijete horrorovou komedii, která splnění dílčí části (láska) končí a ani nepostřehnete jestli hlavní pointou bylo sehnat ve zdevastovaném světě holku a nebo přežít mezi zombie.

• 11.2.2010  21:13
    Pevné pouto (2009)

Neustálé prolínání dramatu s thrillerem a ani jedno nedotočené. Škoda!

• 11.2.2010  21:11
    Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (2009)

Už je to jen čerpání z vynikajícího prvního dílu a z dobrého druhého dílu. Čtvrtý díl skočí do současnosti?

• 11.2.2010  21:09
    Stáhni mě do pekla (2009)

Chtěl jsem happyend, ale chápu, že by z toho byla slátanina. Závěr, i když jsem ho takový čekal, byl zbytečně rychlý.

• 11.2.2010  21:05
    District 9 (2009)

Překvapení! Dokumentaristicky podáno a naservírováno přímo před Vás a i když to má několik nelogičností nebo nedotáhnutých momentů, je to zajímavý počin, který rozhodně jen při odchodu z kina nejde zapomenout.

• 10.2.2010  22:30
    Transformers: Pomsta poražených (2009)

Představoval jsem si od toho více. Pln očekávání z předchozího dílu, jsem nedostal nic, co by nevyplývalo automaticky. Od třetího dílu bych čekal záplatu nad nedostatky toho druhého a to především lepší propracovanost a detailnější vykreslení napojení na původní planetu a historii na Zemi (více prostoru).

• 10.2.2010  22:25
    Cesta (2009)

Cesta nekončí. Naděje zůstává poslední.

• 10.2.2010  22:21
    Sherlock Holmes (2009)

Po stránce Sherlocka Holmese je to velké zklamání. Kromě výbavičky pod kabátem nic, co by bylo lepším zfilmováním legendárních dílů o Sherlockových způsobech vyšetřování. Jinak normální, trošku jiná akční detektivka.

• 24.8.2009  22:45
    Kozí příběh - Pověsti staré Prahy (2008)

Oceňuji snahu ... ale tak dlouhou dobu tento film vytvářet, už samo o sobě bylo propastí. Je to velká škoda. Když pominu obyčejný scénář pro děti, bylo by efektivní věnovat se rychlejší realizaci, která půjde s moderní digitální dobou.

<< předchozí 1 2 3 4 5 6 8