Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (228)

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Nabušená akce a obrovská monstra, která jsme ještě neviděli a která se budou kopírovat do dalších několika megalománských projektů. Kouzlo prvního dílu a to zejména toho zcela původního se vytratilo v nenávratnu.

plakát

Total Recall (2012) 

Vizuální stránka je doslova přepatlaná, až se v ní divák přestává orientovat. Snaha natočit remake v novém kabátě, ale vedla až k neúctě původního filmu. Tohle ale nevyšlo.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Trvalo dva filmy, než se podařilo rozpracovat charakteristiku hlavního hrdiny a stále ponechat smysluplný děj, akci i zábavu.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Natočeného materiálu bylo jistě více, ale ten sestřih je jako vytržený, rychle shrnuty důležité momenty a hurá akce na demolice. Škoda.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Už tomu něco chybí, finále nedotažené, ale stále dobré.

plakát

Trans (2013) 

Žádné kompromisy, žádné opakování a vykrádání jiných filmůch. Boyle je režisér, který i v dnešní době stále umí překvapit a piluje svou techniku. Pojď, jsem hypnotizován.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Shyamalanovi posledních několik let dochází dech. Tento film má jediné pozitivum - scifi, jehož jsem fandou. Jinak je to jen óda na vztah pana otce dokonalého a syna, který se mu chce minimálně vyrovnat. Tomuto filmu chybí úplně všechno a přitom mohlo jít o film s velkou perspektivou, ostatně jako u jiných Shyamalanových projektů.

plakát

Prometheus (2012) 

4* jen proto, že jsem velkým fandou! První polovina je dokonalá, ale filmu ve druhé polovině postupně dochází dech, rychle nějakou akci a jakoby bylo potřeba se vejít do předepsaného času, je tu konec a raději otevřít dveře pro druhý díl. Film měl na to, být bez problémů delší. Zůstávám fandou, ale doufám v lepší dvojku než dělat velkolepý marketing na nedokonalý film a jeden z nejočekávanějších.

plakát

Piraňa 3DD (2012) 

Větší očekávání a o to větší zklamání, dá-li se to tak alespoň nazvat. Druhý díl nebo i samostatný díl (jak chcete), postrádá úplně všechno. Upravuji na 1* za pěkné hlavní herečky. Jinak nechápu, proč to vzniklo?

plakát

Mezi vlky (2011) 

Neeson se rozjel! Jeden film za druhým a neustále podobné téma. Tentokrát to ale nevyšlo. Celé to působí jako jeden trailer a film nikde.