Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Pohádka
  • Dokumentární

Zajímavosti k filmům (7)

Soukromé pasti - Tatínkova holčička

Soukromé pasti - Tatínkova holčička (2008) (epizoda)

Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013).

Westworld

Westworld (2016) (seriál)

Ben Barnes (Logan) si zlomil nohu předtím, než dorazil na první natáčení. Protože se bál, že o roli přijde, nikomu to neřekl a kulhání využil jako charakteristický prvek své postavy. Po celou dobu natáčení pak musel kulhat.

Blafuj jako Beckham

Blafuj jako Beckham (2002)

Parminder a Keira odehrály všechny fotbalové scény samy. Dostali se do fotbalového tábora a trénovali každý den po dobu tří měsíců. Keira dokonce skončila s otřesem mozku.

Blafuj jako Beckham

Blafuj jako Beckham (2002)

Zpočátku byl Jonathan Rhys Meyers kvůli filmu v rozpacích. Odmítl komukoliv říct, že ve filmu je, ale jeho bratr mu posléze řekl, aby se toho neobával a do filmu šel, protože film bude určitě hit a všem se bude líbit.

Blafuj jako Beckham

Blafuj jako Beckham (2002)

Jelikož byla Keira Knightley nezletilá, nemohla být po celou dobu na natáčení a mohla pracovat jen několik hodin denně. Když nenatáčela, dělala domácí úkoly, protože ještě stále chodila na střední školu.

Reklama