Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Naprosto úžasná fantasy, která diváka nenávratně vtáhne do děje. Skvělé efekty, skvělý scénář, skvělá režie. Nesmím opomenout ani vhodnou a tématickou hudbu, která určité scéně dodá ten správný lesk. Kraj je to nejkrásnější co v tomto filmu můžete spatřit. Zelené trávníky, malé pohádkové chaloupky a hobity. Už je to dlouho co jsem tento film poprvé viděla a musím říct že mě stále drží. Jsem schopná se na něj koukat třeba každý den a stále mi připadá okouzlující. Mé díky, ale především patří panu Tolkeinovi, který tento svět vytvořil

Harry Potter a Kámen mudrců

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

Harry Potter je jeden z mála filmů natočených podle knih, které absolutně neselhaly - hlavně se věrně drží předlohy. Možná to bude tím, že si to Rowlingová ohlídala, každopádně skvělé efekty, hudba, scénář atd. I herecké výkony byly výborné - Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson mají opravdu talent a před kamerou podávali dobré výkony a stále se zlepšovali. Ujíždím i na knihách i na filmech :)

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Romantická komedie na úrovni, opravdu :). I když romantické filmy moc nemusím a fandím akčním, thrilerům tak se pevně drží na žebříčku mých oblíbených, protože to není klasická romantická ptákovina. Nouze není o vtipy, povedené scény (tancující Hugh Grant jako premiér - to mě vždy dostane) a talentované herce. Na zpříjemění večera určitě doporučuji.