Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Nikdo není dokonalý (2012) (pořad) odpad!

Nemám rád tuto slovenskou formu. Nepříjemní moderátoři a to, že je to zábava založená na tom smát se důkladně vybraným individuím, kteří neví odpovědi na otázky, na které nezná odpověď ani sám divák, který se může za břicho popadat, jaký je ten v televizi hlupák. Jednoduše řečeno tento humor prostě ne. Ani tu jednu hvězdičku si to nezaslouží.

plakát

Taková moderní rodinka (2009) (seriál) 

Viděl jsem zatím jen pár dílů, ale musím říct, že mě to ničím nezaujalo. První věc co mě otravuje je střih a kamera, dále vtipy nejsou vtipné a celé ty zápletky mi přijdou dost nudné. Jeden z nejnudnějších seriálů co jsem za poslední dobu měl možnost shlédnout, ale někoho to může bavit, proč ne. Za mě jedna symbolická hvězda.

plakát

Loudilové (2009) 

Na začátku film jsem si říkal, jaká je to blbost, ale postupem času mě začal bavit. Poprvé jsem ho nestihl dokoukat, tak jsem si ho druhý den pustil znovu a i když jsem byl přesvědčen o třech hvězdách tak měním na čtyři. Super hlášky, strašně moc hezkých holek a nebyla to úplná tuctovka (i když předvídatelný děj), ale super oddechovka a spousta sympatických holek :))

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Neznám lepší seriál a lepší humor. Některé díly jsou slabší, ale kdo vydrží koukat a zvykne si na styl humoru tohodle sitcomu tak nebude chtít od toho odejít, sám jsem viděl všechny série snad 4x (9 je slabá, na tu nejlépe nekoukat). Rozhodně 5/5 a čekám, že jednou třeba dotočí další sérii :)

plakát

Piráti z velkého solného jezera (2006) 

Tohle je hodně zvláštní film, nikdy jsem nic takovýho neviděl a tím je to pro mě zajímavý. Koukat na to pod vlivem nějakých látek musí být, ale určitě velká sranda ... :D 3/5 za originalitu.

plakát

Elitní komanda zblízka (2012) (seriál) 

Je to udělané dobře, rozšířil jsem si opět informace o tom co jaké týmy a útvary používají, jsou tam i naše zbraně, vojsko, URNA a to je dobře, taky se rád dozvím něco víc. Nejsem žádnej příznivce válek, ale jako takřka každého kluka mě to baví a je to dobré, určitě doporučuji!

plakát

Hustej nářez (2009) (pořad) odpad!

Ti co to uváděj mi připadají jako budiškničemové co nic neumí a jen vše kritizují. Videa mi nevadí, na ty se podívám. No 1/5...

plakát

Strength in Numbers (2012) 

Jeden z nejlepší bike-filmů vůbec a na tu nálož Semenuka a Agassize jsem koukal s otevřenou pusou! Všem doporučuji!:)

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Film je fantastický a ten konec je hodně emotivní a opravdu mě to jakýmsi způsobem zasáhlo, kdo viděl ví, kdo neviděl určitě doporučuji shlédnout!

plakát

Ninja Assassin (2009) 

Pořádnej krvák, nečekejte nic duchaplného a užijte si souboje, skvělý film jako oddechovka, ale přeci jen plná akce.