Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi jsou a určitě zůstanou TOP v kategorii animovaných seriálu. Pro mě je těžké hodnotit je jako celek, nechci jít pod max. hodnocení ale zároveň vím, že seriál má sestupnou kvalitu a od 20. série jde seriál těžce do kopru a je to zkrátka nuda. První série byly takové jalové, ale od cca 4. do 12. série to bylo čisté zlato. Seriál se nebral vážně, dělal si srandu ze všeho, měl místy až absurdní zápletky ale o to vtipnější hlášky z postav padaly. Pak to začalo upadat ale stále to ještě do přelomové 20. série nějakým způsobem bylo dobré. Ale je to kult a proto si zachovávám vzpomínky na to nejlepší, co kdy nabídl. Hodnotím tedy prvních 20. sérií. A kdo neměl v seriálu cameo, ten jako by snad ani nebyl.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Někde tento seriál považuje za přeceněný, já si dovolím nesouhlasit a naopak za přeceněný považuju HIMYM. TBBT je naprosto luxusní komediální seriál. Ústřední pětice v čele s Jimem Parsonsem alias Dr. Sheldonem Cooperem podává skvělé výkony, hlavně Jim. I když jsem zastánce dabingu, tak v tomhle případě musim uznat ba varovat, že dabing tohoto seriálu výrazně zabíjí celkový prožitek. So, have fun and BAZINGA! :D

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Tenhle seriál je jako krásná žena, taky se na něj dá dívat donekonečna a nikdy vás to neomrzí. Byť ne každá epizoda je humorná, vtípky jsou stále na úrovni a pokaždé zaberou. A postavy jsou kapitoly samy pro sebe.

Dr. House

Dr. House (2004)

Co dodat, Hugh Laurie má šťávu a jeho sarkastické hlášky nemají chybu. Po všech těch pohotovostích, nemocnicích a já nevim čím ještě je tohle parádní změna v "nemocničních" seriálech.

Hvězdná brána: Atlantida

Hvězdná brána: Atlantida (2004)

Nová parta, nové světy, nový nepřítel. Mohlo by se zdát, že je to stále dokolečka ale SGA přinesla nového svěžího ducha v atraktivním prostředí města starých Antiků a stihla se ukončit dříve, než se přejedla. Navíc občasné dějové crossovery s původním SGC byly příjemné oživení. A česká stopa v podobě Davida Zelenky, no to je parádní třešnička.

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Ukecaná chůva, její povedená rodinka, ovdovělý producent se třemi dětmi a věčně rejpající sluha :D Zkrátka skvělý komediální seriál.