Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (21)

plakát

Nejkrásnější den (2016) 

a jaký je váš nejkrásnější den? :) Pěkný film, i přes smutné téma to bylo příjemná podívaná. Ideální na koukání z peřin a znova si připomenutí toho, že vše může může být během pár minut jinak a proč ne.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

uuuuu, zabte mě. Při doporučení tohoto filmu a nahlednutí na trailer jsem byla smířená s úbytkem jisté mé osobnosti, hrdosti a mozkových buněk ale když to vezmu z pohledu rozšíření si obzoru do více sfér jsem si řekla " proč ne" . zhodnocení : Šmarjááá, bylo to myšleno jako parodie na dívčí knihy? Červenou knihovnu psanoou po tmě? Nebo jsem necitelná ledová královna bez špetky vrozeného humoru a základní vrozené inteligence?! Paní Ferencová, už proboha nic takového netočte a nekažte dobrým hercům portfolio., přispějete tím víc než další žumpičkou.

plakát

Až po uši (2014) (seriál) 

České podání Californication není tedy třeba to moc rozepisovat. Za mě a pro mě málo dílů ale možná dobře.

plakát

Příchozí (2016) 

hmmm, efekty krásný, hudba podmanivá, příběh .... nic nového pod sluncem, to musí přistát marťani aby si člověk uvědomil základní respekt a hlavní protagonistka uznala svojí životní lásku?? Asi jo....uf, jednou fajn podruhé ne.

plakát

Brickleberry (2012) (seriál) 

Tvůrcům seriálu není nic svaté, díky " bohu" za to, bestialní černý humor :)) víc psát netřeba

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

jak to teda bude? bude i čtvrtý díl a v něm se zjistí, že dítě je na začátku zesnulého Granta?? Celý film jsme s kamarádkou řešili že Renée nevypadá jako Renée, opakované vtipy, trapné situace, zachrňovaní trapných situací. Za mě ne a ne a ne. jedničku si s chutí pustím asi po miliontý a budu se snažit vytlačit myšlenku, že něco jako trojka existuje,.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Zpracováním mi to připomělo film "Líbáš jako Bůh" Je to oddychovka, začne to pěkně odsejpat, sledující se baví a pak to zabije supersladký konec. Ach bože, co to je,, pkud to vezmu hodně kriticky tak s reálným životem to má společného max. hřbitov. Takže bych to zařadila do fantasy. Úroveň českých komedii drasticky klesá. děkuji, jednou stačilo.

plakát

V písku - Příslib svobody (2015) 

Syrový obraz toho jak lidský život nemá žádnou cenu, jen další "kus" bez rozdílu... Mě osobně ukápla slza. Doporučuji

plakát

Muž na laně (2015) 

Od první minuty filmu se přišpendlíte k obrazovce a čekáte co bude, super. Film hezky odsejpá vás to baví a pak asi půl hodinu před koncem, kdy on balancuje mezi dnes již neexistujícími dvojčaty se film zpomalí a vy čekáte, čekáte, dojde te se napít, čekáte co bude, wc, čekáte...a to je ta chvíle kdy mě to úplně přestalo bavit a nezachránilo to asi osobní charizma Joseph Gordon-Levitta. Škoda přehnaného konce.

plakát

Perfektní den (2015) 

BRR , možná mě ovliňuje můj negativní stav mysli ale pokud má někdo blbou náladu nebo je smutný tak tohle ho dodělá... Benicio Del Toro je velmi charizmatický herec díky kterému se stojí za to podívat ale jinak me to moc nevzalo.