Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Tak o tom, ze tenhle film je pro me Bomba tohoto roku, asi nema cenu psat. O tom ze je Spielberg buh tady vime uz vsichni a taky o tom ze Michael Bay je jeden z nejlepsich reziseru sveta vime taky... a kdo nevi, tak tenhle film ho 100% presvedsi. Myslim si ze videt tento film cesky, nebude ani nahodou takovy zazitek jak kdyz ho vidite v puvodnim zneni.... Skvele zahrali i herci, nejen "roboti" Shia LaBeouf byl super a o Megan Fox nemluve. Proste od zacatku filmu vas to tak pohlti, ze se nemuzete nikdo nudit ani jednu minutu ve filmu a ze neni zrovna nejkratsi. za zminku tady stoji jeste Soundtrack, ktery je ve filmu, ten je taky super... Proste ten film nema chybu, akcnak se vsim vsudy a jeste se u toho i zasmejete... proste BOMBA FILM!! Doporucuju vsem kdo nevideli, urcite to nebude chyba.

Skála

Skála (1996)

Tak tomuhle filmu jsem nemohl dát nic jiného než 5 hvězdiček, je to bezkonkurenčně nejlepší akční thriller jaký jsem kdy viděl. Podle mě Sean Connery a Nicolas Cage jsou úplně fantastická dvojice pro tento film. Tomuto filmu nechybí vůbec nic je tam akce, napětí, prostě všechno jak ma být u skvělého akčního thrilleru a ta automobilová honička s tím Hummrem a Ferrari je taky uplne skvělá. Takže mi nezbýva nic jiného, než konstatovat že tenhle film je téměř dokonalý.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

Super film. Nejlepší film o pirátech jaký jsem kdy viděl. Johnny Depp je úžasný a nedovedu si tam představit někoho jiného. Díky Deppovi je film pojat někdy hodně komediálně, což je na filmu skvělé. Další výborný výkon od dalších herců jako např. Bloom nebo Knightley se musí taky vyzdvyhnout.

60 sekund

60 sekund (2000)

Tak já tenhle film miluju :)) .... opravdu famózní. Mám strašně rád filmy s autama a ještě když je tam Nicolas Cage no prostě paráda. Nemá to chybu, občas nějaká ta vtipná hláška a ten Soundtrack je prostě super. A honička s Elleanor ve městě taky paráda. Ještě do toho Angelina Jolie taky není k zahození.... ;) a taky se mi líbil výkon Delroye Lindoa, no prostě filmek pro mě.

Trestná lavice

Trestná lavice (2005)

Podle mě nejlepší americká komedie jakou jsem kdy v životě viděl. Nevím co víc dodat Sandler je tady prostě nepřekonatelný.... fakt super smějete se od začátku až do konce.... paráda.