Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Vikingové: Valhalla - Série 2 (2023) (série) 

Druhá série je ještě lepší než první, a to se mi první fakt líbila. Postavy více do hloubky,  nejsou tu žádné velké bitvy a přesto je děj napínavější a nenechá vás jít spát... Jen škoda, že budeme muset čekat na třetí sérii, protože ta prostě musí přijít!

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

U Marvelů se už taky zbláznili. Miloval jsem Thora, celou sérii. Ale to, co z posledního dílu udělali, byla jen karikatura. Jak mě bavily předchozí díly, tak mě tento absolutně nebavil. Žena - Thór, absolutní úlet. Žena - Král - úlet. Na konci děti s blesky v očích... ach jo. Byla to slátanina, rádoby vtipná, ale mě bylo spíše do pláče. S Marvelem jako velký fanda končím...

plakát

Jan Žižka (2022) 

Miluji historii. Jan Žižka mě bavil od začátku do konce. Nádherné scenérie České krajiny, úžasná dechberoucí hudba, skvělé souboje, dobové kostýmy i kulisy... Absolutně nechápu, proč má tento film tolik kritiky... Když skončil, lidé seděli v sále a nikdo se nezvedal. Byl to silný koktejl plný emocí.  Dávám pět z pěti, protože jsem se úžasně bavil.

plakát

Životní trefa (2022) 

Mám rád Sandlera, miluji basket. Dávám pět hvězd. Velmi hezky natočený film, emotivní, dojemný, vtipný. Všeho akorát. Fakt jsem si ho užil a i když jsem podobných snímků viděl X, podívám se na něj v klidu ještě jednou...

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Šel jsem na komedii, a proto budu film hodnotit jako komedii. Po mnohých nudných, utahaných, nekomediálních českých komedií posledních let jsem konečně dostal to, pro co jsem šel do kina. A smál jsem se od začátku do konce, stejně jako celé kino. Syn 15 let, já 45, babička 65 a všichni jsme se královsky bavili. V tomto filmu nejde o příběh - byť tam nějaký skutečně je, ale o vtipné karikatury postav. V době, jaká teď ve společnosti panuje, je tento film lék na dlouhověkost. A pokud smích prodlužuje život, pak byla mise splněna, protože po tomto filmu museli všichni, kdo se u něj bavili, dostat pár minut k dobru. Zatímco mnozí psali, že seriál byl lepší, já jako fanda seriálu musím říct, že mě bavil film ještě víc... Dávám filmu plný počet, protože je to komedie, jejíž účelem je rozesmát lidi. A já, stejně jako lidi v sále, se smál celou dobu...

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

Nepamatuji si, kdy naposled jsem u jednoho filmu brečel dojetím, brečel smíchy a ještě se nervoval, jak to všechno dopadne. Tento film je jednoduše geniální!!! Má mých 10 z 10 a přemýšlím nad tím, že je mezi mými top filmy na jedné z nejvyšších pozic. Najdete v něm napětí, násilí, humor, dojetí, drama, lidskou blízkost... sakra, tolik žánrů dohromady a ono to všechno drží pevně jako jeden dokonalý celek. Nenapíšu nic víc, jen vám přeju, ať si to užijete stejně jako já.

plakát

Poslední království (2015) (seriál) 

Za mě ještě lepší než seriál Vikingové. Hlavní hrdina není černobílý, bavil mě v každém dílu. Navíc ukazuje zajímavé historické období. Díky seriálu jsem si přečetl i knižní předlohu a nemohu než doporučit. Akční záležitost na pozadí historických reálií. .

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Tato pohádka mě naladila svým začátkem a pak už to šlo všechno úplně z kopce. Dějová linka naprosto nekonzistentní, hlavní hrdina ňouma, který se nechá vláčet pouze tím, kam ho kdo pošle. Poselství pro děti nulové. A poslední hřebíček této pohádce daly postavy sudiček - tedy spíše sudiččáků. Zřejmě v rámci genderového vyvážení už totiž máme za sudičky muže. Jsem znechucený, za co Česká televize utrácí naše peníze...

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

Šel jsem do kina se svým 11letým synem s tím, že se nám první díl moc líbil. Očekávání byla veliká a musím říct, že jsme se po celou dobu promítání královsky bavili a odcházeli z kina naprosto spokojení. Dvojka podle mě byla ještě výživnější než jednička a automobilová honička v San Franciscu nebo výslech za použití séra pravdy byly scény, na které se nezapomíná... Takže pokud chcete letní marvelovskou oddychovku, rozhodně dostanete to, pro co jste si přišli.

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Do kina jsem šel s šestiletým synem se skeptickým očekáváním další nudy. A jelikož jsem od filmu nic nečekal, o to více jsem si užil jednoduchý příběh zabalený do vtipného humoru, který si můj syn ohromně užíval, a já musím uznat, že jsem se u něj bavil taky. Máte-li doma ratolest lačnící po zážitku v kině, rozhodně nečekejte a vydejte se na zajímavou podívanou – MĚ TO BAVILO :-)