Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (269)

castor 

všechny recenze uživatele

Kariéra Adama Sandlera? Nahoru, dolů, ovšem on to zřejmě moc dobře ví a jednoduše dělá, co ho baví. A v posledních letech vždy po pár taškařicích pro nenáročné davy připluje s nějakým dramatickým projektem. A znovu platí, že když vystoupí mimo svou komfortní zónu, stojí to za to. Díky jeho celoživotní vášni k basketbalu si vybral látku, ve které se představuje coby ostřílený basketbalový skaut Stanley pracující pro klub z Philadelphie. Jeho job znamená obří porci hodin v letadlech a po hotelích, on by však už rád trávil víc času s rodinou a naplno se prosadil na trenérské lavičce. Jakmile je ovšem blíž svému snu, převelí ho synek zesnulého majitele klubu do terénu, konkrétně má ze Španělska přivézt nějakého talentovaného čahouna. Jednoho takového najde, nikoliv však na naleštěné palubovce, ale ve španělských ulicích: neotesaného bezejmenného borce, který by jinak zakrněl kdesi na stavbě a který ovšem při draftech vedle zámořských hvězdiček (které nejdou pro dobře cílenou urážku daleko) neudrží emoce na uzdě. A jelikož v něj za velkou louží nevěří, Stanley zariskuje a zkusí mladíka na vrchol dostat sám. Výsledek samozřejmě (skoro vůbec) nepřekvapí, je to klasický příběh talentovaného outsidera a jeho mentora, který ale zároveň chce být prostě feel-good kouskem, a u kterého je úplně jedno, zda divák v dětství dribloval na plácku za barákem. Mohlo to být o kus kratší, každopádně tvůrci servírují solidní tah na branku a chytlavě uchopené zápasy. A zatímco španělský filmový spoluhráč je prkenný, ze Sandlerova zápalu a čirého nadšení je cítit, že tenhle kus je jeho srdcovou záležitostí. Tři až čtyři hvězdy. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Za pěkný soundtrack čtvrtou hvězdu, jinak se ten film potácí těsně mezi dost dobrým průměrem a lehkým nadprůměrem a dává tušit, že tam je ambice dát i něco navíc, všechno je totiž na svém místě, ale nikdy se to nedotáhne do něčeho, co svedl třeba King Richard, krom tedy jednoho dojemného skoku do bazénu a "good mood" závěrečných titulků. Ne, že bych tvůrcům nefandil, snad se poučí, kdy i více zatlačit na pilu. Pěkný večer s pěkným filmem? To Hustle splňuje každopádně. A ráno bude zase nový den. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Loved it. Adam Sandler dozrál  a jak na staré kolena většina herců stagnuje ( Willis a spol), tak Sandler zažívá slušný herecký rozkvět.  Mám rád tyhle motivační sportovní příběhy zero to hero, zatím mě vyloženě žádný nenasral a jelikož se objeví opravdu jen jednou za rok, tak si přítomných kvalit vážím dost. Dějově to sice není překvapivé, ale to vůbec nevadí. Film má srdce, náboj, slušné dialogy, charismatické herce, emoce, napětí, sílu, energii, motivaci, humor, skvělou hudbu i napínavé zápasy ( především s ústředním rivalem, to byl dobréj hajzl). Pár hlášek v paměti utkví a celkově velmi příjemná podívaná ( fanoušci basketbalu budou hotoví ještě o hvězdu více). 8/10. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma jednoho sportovního úspěchu, leč krásné zahrané i zrežírované, plné emocí a dobře plynoucí. Rozhodoval jsem se nad 4 hvězdami, ale nakonec jsem dal plný počet, jelikož poslední dobou už není moc filmů, které by mě nadchly alespoň takto. Adam Sandler je tu jako ve všech dramatických rolích výborný, Ben Foster poslední roky ztratil takovou tu auru dobrého herce a hraje jen karikatury (a to jsem ještě neviděl Žižku). Jeden z nejlepších letošních filmů Netflixu, ač laťka je stále nízko. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí NBA, stárnoucí Adam Sandler výborný, no a španělský basketbalista Juancho Hernangomez úžasný.. Zcela náhodně objevený obrovský talent (a jeho trnitá cesta vzhůru) mě zaujal od chvíle, kdy jsem ho viděla hrát, prostě mě měl lusknutím prstů.. Mýma očima zdařilý sportovní film se skvělým ansámblem, asi tři herci a dva tucty basketbalistů, příjemná změna.. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama