Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Absolutně žádné klišé ba naopak úplně nový námět na příběh,který vás posadí na zadek a nedokážete odtrhnout oči, není to film typu (v půlce vím jak to dopadne), ale něco nového .Nevíte co se bude dít kam to vůbec směřuje ,nebo snad co by mělo být vyvrcholením a zároveň oblíbené téma konspiračních teoretiků "Sny".Něco tajemného a velice zajímavého ,avšak pro normálního člověka absolutně běžného dějící se skoro den co den.Christopher Nolan stvořil opravdu skvostný a úctyhodný film a nemůžu nic jiného než doporučit! DiCaprio je vynikající herec,takže opět nezklamal .Já jsem se spíše zaměřil na Toma Hardyho , který byl pro mě do 2010 skoro neznámí herec a ještě tento rok prolomil ledy a dostal se s dvěma filmy do mé TOP.Hudba Hanz Zimmer skvělá klasika ,která nikdy nezklame.Opravdu nemám tomuto filmu co vytknout , nezapomenutelná scéna ,kde se Joseph Gordon-Levitt snaží zneškodnit své nepřátele na chodbě v hotelu ve stavu beztíže a dočetl jsem se ,že tato scéna nebyla vytvořena počítačem! Po shlédnutí tohoto filmu jsem si položil otázku: „Žiji opravdu v realitě? Není to jen sen?“

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Zkrátka: Píšu Scorsesemu děkovný dopis, kde mu na sto-tisíckrát děkuji, že jsem měl možnost ve svém životě vidět pro mě jakožto "Brokera" tak nepředstavitelnou pecku !

Kmotr 1, 2, 3

Kmotr 1, 2, 3 (1992)

Jakožto milovník filmů s mafiánským námětem nedokážu být touto trilogií více polichocen,všechny tři díly za plný počet! Možná mi trochu chyběl Marlon Brando ve druhém a třetím díle , protože tento herec je jako stvořený pro tuto roli,avšak patří to k příběhu který nemá žádnou chybu.Na začátku prvního dílu jsem se nadechl a na konci třetího jsem s trochou lítostí vydechl a šel jsem si znova stáhnout hru Mafia.................... "Kdo neviděl,přichází tím o vynikající zážitek!"

Warrior

Warrior (2011)

Dle mého názoru nejlepší film desetiletí! Strhující drama o dvou bratrech, který šel každý svou cestou oba bez nějakého dobrého zázemí,péče a lásky protloukající se životem jak to jen šlo.Příběh natažený od začátku do konce a při průběhu se pomalu dozvídáme určité skutečnosti potřebné k závěru .Konečný zápas bratrů ve finále mě dojal až jsem uronil slzu!

Sin City - město hříchu

Sin City - město hříchu (2005)

Skvělá dávka eroticko-krimi-akčního a dramatického žánru v černo-bílé podobě doplňující kontrastní rudě červená a žlutá barva! Děti a ženy běžte spát tohle je pánský večer,dnes je na programu krev,zbraně,auta,rychlá jízda prvotřídní kozy a prdelky!