Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Potřebovala jsem nějakou kulisu a namátkou jsem klikla na tento film. Vůbec jsem nečekala, že mě - zpočátku “kýčovitá” - Emilia bude tak bavit. Dokázala předvést odhodlanou, neochvějně pozitivní osobu plnou laskavosti tak přesvědčivě, že si snad začnu myslet, že taková opravdu je ☺️ Určitě jde o film, který stojí za to vidět.

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Sparks a jeho milé příběhy… pro někoho slaďárna, ale mám to moc ráda ☺️

plakát

Anne s E na konci (2017) (seriál) 

Není moc seriálů, na které bych měla v plánu koukat několikrát. Ale Anne vidět musím. Milý příběh mladé slečny, která měla štěstí a spoustu odhodlání. Jednu chvíli vám poleze na nervy a v druhou jí budete chtít za mladší sestru ;) Smýšlení lidí z malé vesničky, kteří vše neobvyklé odsuzují, naráží na sílu dobroty jedince.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Nejsem člověk ujíždějicí na seriálech a o to vic mě překvapilo, že se mi Daredevil libil. Děj se stále hýbe, nenastávají “tupé” okamžiky, kdy by jste si řekli, že ten díl vůbec k ničemu dobrý nebyl... určitě stojí za pozornost 😉

plakát

Věčně mladá (2015) 

Nelituji ani jedné minuty strávené u téhle mile postavené romantiky. Moc oceňuji, že je někdo ještě schopen udělat film bez laciné erotiky a vulgárních vtipů. Blake pro mě získala na rozměru, vždycky jsem jí vnímala spíš jako pubertalní kozu, ale tady zahrála krásnou, elegantní roli nešťastné a přitom krásné ženy. Děkuji byl to opravdu zážitek

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Velmi příjemným způsobem podaný film se zajímavým obsazením a s opravdu hlad podporujícími záběry ;) Nebyla chvilka kdy bych přemýšlela o vypnutí... Milé, zábavné a v dnešní době vzácnost, nepostavené na sexu nebo brutalitě ;)

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Plný počet, miluju X-meny a asi nikdy nepřestanu a tenhle díl byl krásným propojením starých a nových x-menu... děkuji ;)

plakát

San Andreas (2015) 

Další z "blíží se konec" filmů, který není zbytečně vyhrocený, ale dostatečně napínavý, že vás udrží v ději... Obsazení je také fajn, ano Dwayne je opět ten neskutečně dokonalý zachránce pomalu celého světa, ale jemu ta role prostě sedí, tak co ;) Opět fajn snímek na který se ráda podívám znovu ;)

plakát

Chappie (2015) 

Když člověk nemá předsudky, kdy čeká nějaký uplně děsně nabušený total cool film tak v pohodě... Neškodný příjemný filmík u kterého si odpočinete, zasmějete se a nijak vás neurazí... ano, je to napodobenina "číslo 5 žije", ale upřímně, kdo to neměl za mladých let rád? Chappieho bez meškání ráda doporučím ;)

plakát

Kluk od vedle (2015) 

Filmy s J.Lopez mám většinou ráda, ale tohle mě nebavilo, nepřišlo mi to ničím zajímavé a tak do konce filmu čekáte, že bude líp, ale nebude... za mě to byla ztráta času