Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (22)

plakát

Dekameron (1971) 

Nevím zda to bylo tím, že jsme pořád ještě puberťáci, kteří se smějí každé kravině, ale máme to jako součást četby k maturitě a tak jsme koukli i na film. Musím říct, že takhle dobře jsme se dlouho nepobavili.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Mega! Paradni akce, sice trochu scifi, jako treba to padani ze skaly, vsechny ty kulky v tele, ale kde by jsme to zili, kdyby nam vsechny ty filmy trosku nepriostrili! Miluju valecny filmy a tenhle byl podle me taky jeden z tech paradni.Skvely a dojemny pribeh.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

A to jsem si myslela, ze nic lepsiho nez Cesta do fantazie snad ani existovat nemuze! Ale kdyz jsem videla tohle... Co rict, nemam slov. K pohadkam od Mijazakiho mam tak neskutecne silny srdcovy vztah. Pokazde kdyz nejakou vidim jsem z toho doslova ''vypleskana''jeste tyden! At budu jakkoliv stara, tohle budu vzdycky zboznovat! Miluju tu atmosferu, tu nadhernou animaci, ktera vzdy zvyrazni i ty nejmensi detaily. Chci mit take svuj zamek v oblacich, kde budu svuj zivy plaminek, a chci take potkat tak skveleho strasaka, ktery by se vsak na konci nepromenil v tak zuriveho prince!

plakát

Ledové království (2013) 

Dobra atmosfera, spoustu skvelych efektu a akce! Nebylo to sice to nejlepsi od Disney, ale i presto jsem se rozhodovala mezi 3 a 4 hvezdickami!

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) 

Tohle mě vždycky tolik inspiruje! Tolik jim závidím. Ani si nedokážu představit, že někdo má tak dobrej život! Nojo New York. Tam jsem vždycky chtěla. Každá z nich má v sobě nějaké kouzlo. Každá je u mě něčím oblíbená.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Tak kdo by tohle neměl rád. To snad ani nejde. Oblíbenej seriál už o dětství a i když to máte tolik okoukaný, stejně vás to baví! A to je skvělí. Fajný je, že díly pořád přibývají, ale ty nové jsou podle mě už bez nápadů a mě přijdou trapný, ale stejně u toho zůstávám a navždy zůstanu. Ani si nedokážu představit, že by to někdy skončilo...

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Na tenhle animák mě přivedl kamarád. Strašně moc básnil o tom jak je to úžasný... A tak jsem tedy neodolala a pustila si to. Ale napoprvé mě to vůbec nezaujalo, nejspíš to bylo tím, že jsem to prakticky nevnímala. Když jsem se na to však podívala po druhé... Zamilovala jsem se. Je to tak neuvěřitelně dokonalý! Připomíná mi to ty časy kdy jsme byli menší a byli jsme taky ve fantazii. Tohle mě tak strašně moc baví a vždycky dojme. Ta hudba, ty postavy, celá fantazie. Ale úplně nejvíc se mi líbily koleje zatopené vodou. To mě úplně položilo. Je to tak krásný. Taky se mi vždycky hrozně líbila skákající lampa! O téhle pohádce bych mohla básnit celou věčnost... Zkrátka je to fantazie...

plakát

Forrest Gump (1994) 

Kdo by ho neznal. Forrest Gump. Legendární postava. Legendární film, který vás při každém shlédnutí dojme!

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Star Wars to je součást mého života. Už od dětství. Nejlepší a nejoblíbenější sci-fi. Vždycky jsem obdivovala to, že je to tak starý a přitom tak dobrý! Ty nový díly mi nějak moc nejedou, ale ty starý (nová naděje až návrat jediho) to je prostě boží. Je těžký pro mě určit jaký díl je můj nejoblíbenější, ale nejspíš tenhle. Star Wars bylo, je a bude součástí mé osobnosti. Zajímalo by mě jaký by byl život bez Star Wars, možná úplně stejný, ale i tak je to zajímavá úvaha.. Georgi Lucasi díky díky.

plakát

Páni kluci (1975) 

Úplně nejvíc film z mého dětství! Prostě legendárně dobrej film a pokaždý se na něj ráda podívám. Vždycky mě to bavilo, baví a určitě bavit bude. Rošťárny, dobrodružství to mě nehorázně baví!