Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

To jsem si zase pustil pí*ovinu. Během filmu na mě stříkalo tolik umělečna, že jsem se musel jít každých deset minut osprchovat. Hodinu a půl vidíme lidi stojící, sedící, čumějící a aby to nevypadalo tak monotónně, tak přidáme do každé scény spoustu červené. Je to přece umělecký vole, ne? Další Refnův film se bude odehrávat na nádraží, kde boudou patnácti minutové záběry na lidi čekající na jejich spoj. Gosling bude sedět na lavičce a upřeně zírat na babku dohadující se o cenách jízdného. Film by měl být černobílý a s director's cut mít úctyhodných 800 minut, kde nám bude navíc režisér číst jízdní řád. A Lynch se může jít zahrabat.

plakát

Elysium (2013) 

Pokud bychom z filmu vystřihli všechna klišé, sentimentálního Matta Damona a nasranou Jodie Foster, která si pravděpodobně myslela, že točí politické drama, tak dostaneme solidně natočenou reklamu na Bugatti.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Počkat, takže stačí vzít mobil, natočit pár náhodných lidí na ulici za pár kupónů do fast foodu a ostatní se na to budou dívat v televizi? To jako fakt? Je to jen vtip, že? ŽE JO?!

plakát

Sucker Punch (2011) 

Soft porno na houbičkách pro náctileté chlapce s nafukovací přítelkyní plné zpomalovaček, během kterých má člověk možnost rozetřít do dlaní další dávku lubrikačního gelu, aniž by přišel o jediný záběr na některou z lolitek. Geniální.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Vždy, když jsou v jedné scéně Vin Natural 95 a Dwayne Johnson, tak jejich bicepsy vytváří černou díru kolem které přestávají platit veškeré fyzikální zákony a tím dovolují postavám skákat z auta v plné rychlosti, za letu přečíst Vojnu a mír a ještě chytit jako správný žentlmen ženu do náručí. Ano, celý film je chytrý asi jako příběh v pornu, ale když člověk vypne mozek a s otevřenou pusou nechá stékat sliny na podlahu, tak se to bude i líbit.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

JayJay točit filmy umí. Umí nám také naservírovat skvělou akci a velkolepé vizuální efekty. Umí i zahrát na city a nechat dva chlapy si vylívat srdíčko, aniž by to vypadalo teple. Herci jsou výborní, hudba ještě výbordelnější...A možná právě tohle všechno odvádí pozornost od příběhu na který když se vás někdo zeptá, vaše odpověď bude: "Jakej příběh kur**?"

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Pro mě jako velkého fanouška Stargate, co myslel při příležitostné masturbaci na Carterovou je to velké překvapení a musím říct, že Stargate SG1 byla pohádka, protože tohle je sci-fi pro velký kluky a Robert Carlyle táhne celý seriál, jako moravák na tahu po hospodách. Jen škoda, že tento zážitek skončil po dvou sériích a mně nezbylo nic jiného, než se vrátit ke své přítelkyni do postele.

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Magnusek mne svázal, dal roubík a svým vypracovaným one packem srazil na zem a po dobu devadesáti minut znásilňoval jeho obřím talentem točit hned po Troškovi největší skvosty české kinematografie. Doteď se z toho v noci občas pomočuji.

plakát

Jádro (2003) 

Při sexu se na to dívá dobře. Je to vlastně takový manuál, ve kterém vám raketa ve tvaru penisu ukazuje, jak proniknout k jádru, kde to pak pořádně roztočíte.