Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Paterson (2016) 

Ač jsem sám velkým fanouškem poezie, tak mě Paterson vůbec neoslovil (první JJ film, který jsem viděl) pes nebavil, básně taky ne, pseudometafory a "nedotažené" pointy typu únos psa, dvojčata atd. taky ne. Navíc mě až děsně srala pseudohipsterská sebeonanie kameramana, který se snažil natočit co nejvíc art záběr, snad ze všech možných úhlů a lokací. Nechtěl jsem z kina utíkat, ale podruhé bych to nedával.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

jako vážně? víc by to fungovalo jako parodie a i v tom případě by to bylo slabý... za mě teda ne-e

plakát

Pěna dní (2013) 

dyť ono je to hezký... občas bizarní, občas smutný, občas totálně přes čáru, ale když nad tím člověk nepřemýšlí mozkem a vezme si z toho jen emoce, který chce, je to fajn

plakát

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015) 

Scéna kdy začíná hrát Smells like teen spirit ve sborovém podání a u toho běží záběry z točení klipu je pro mě slovně nepopstatelnou atmosferickou veličinou. Husina jak bič. A velkej filmovej zážitek. Pro mě osobně to nebylo o faktech, který mi film podává jako spíš o pocitech, který byly silný. Kurt je pro mě životní osobnost..

plakát

Zmizelá (2014) 

má to výhrady, ale nerad bych je hledal. Celkový dojem z filmu hned po jeho shlédnutí, just: Klobouk dolů pane Finchere!

plakát

Očista (2013) 

Lidi, kteří ohodnotili tento biják 5 hvězdama podle mě denně hltaj ordinačku, potom nějakej sračkoidní recept od Ládi Hrušky, přičemž jim hraje v rádiu Fewa Earna ( that polish bitch) Za mě jednoduše ne. Nevěřil jsem jim ani falešný úsměvy, dojmy při promítání byly následující: klišé, nuda , klišé, sračka - střídaly se u mě asi tak, jako noční společnost Charlieho Sheena a celkový dojem z filmu bych shrnul max. do dvou slov - Na piču ... Chudák námět byl znásilněnej jak u málokterýho filmu.

plakát

Transcendence (2014) odpad!

Johnny, Morgan a hlavně ten fakt, že jestli se pod tohleto podepsal opravdu i Chris Nolan, tak nevím jestli se hlasitě šestihodinově popadat za břicho a smát a nebo jednoduše, bezduše utírat slzičky z mé zklamané tváře. Cením Johnnyho asi tak, jako nadržená dvanáctka, která má sto plakátů na zdi, které jsou původem možná z dnes ještě fungujícího BRAVíčka. To by vzal čert, ale opravdu mě moji oblíbení herci nasrali. Jasně že za to měli honorář, na který by průměrný okres v České republice dělal asi tři a půl roku, ale i tak Vám kybernetickým médiem posílám jeden velkej fuck off guys. Režisér a scénárista nezvládli svou práci ani trochu a vůbec bych se nedivil kdyby štábu při natáčení šéfovala vycvičená zkoksovaná opice. Za mě špatný - kdyby se film prezentoval jako komedie, tak by na mě zapůsobil víc a realističtěji. Sad to say. Nicméně děkuju za 120 minut úsměvů, vtipných grimas a nechápavých pohledů na své spolusedící v kině. Lituju ty z vás, kteří jste to brali vážně.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Mrzí mě, že jsem nepsal hodnocení k tomuto filmu bezprostředně po jeho shlédnutí. Dle mého názoru jeden z nejlepších vývojů postav na filmovém plátně za poslední léta. Z Alkoholika, feťáka a největšího homofóba pod sluncem, se ke konci filmu stává soucitný, i když stále peníze rád mající chlápek, který svou nenávist k homosexualitě převrátil k přátelství k transsexuálovi. Silný příběh, silný námět. Po ,,Vlkovi z Wall Street" jsem si říkal, jak někdo může tento rok na oscarech předčit Lea?!! Jak může. Pochopil jsem. Nechalo to ve mě silnej odkaz.