Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Punkový syndrom (2012) 

Punk is not dead, punk's just little different

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Můj naprosto srdcový seriál, řekl bych že moje osobnost je taková kombinace 9,10,11. Zkrátka seriál který mě ovlivnil ze všech nejvíc. Seriál který dokáže během jedné epizody vyvolat snad každý pocit. "FANTASTIC" "ALONS-Y" "GERONIMO"

plakát

Pán času - Vánoční koleda (2010) (epizoda) 

Existuje vůbec něco vánočnějšího než doktor létající s brumbálem na saních které táhne žralok? Podle mě ne.

plakát

Noční hlídka (2004) 

Je mnohem lehčí potlačit v sobě světlo než rozehnat temnotu

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Zatraceně skvělý film, už jen za ten soundtrack si to zaslouží 4 hvězdy. Tleskám

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

1 série dokonalá stejně jako ta druhá. Třetí série již je o něco slabší ale stále to je na 5 hvězd, problém nastává u čtvrté séria která je jak to říci kulantně..na nic. To mě ovšem neodradí od plného hodnocení a všem doporučuji skončit třetí sérií. Co se týče nejlepší postavy tak jasně vyhrává Nathan za kterým doběhl Rudy a Rudy, dále již všichni skoro stejně včetně Courtise jako sprintera který snad nikdy nikoho nedoběhl. Ps: jak mohla Alicia vědět onu informaci o jisté osobě v masce poté co Courtis vrátil čas aby zašel na čajový dýchanek(s02e05-6 myslím) ||tak beru zpět svá slova o čtvrté sérii, čtvrtý díl který byl přesné jako první tři série byl skvělý. SPOILER:Škoda že zbyly poslední dvě dobré postavy, Rudy a Rudy.

plakát

Góóól! (2005) 

Ano, přál jsem mu předem očekávaný konec kdy šel kopat přímák ale přeci jen mě to svým způsobem štvalo, nic proti filmu nebo tomu jak je natočený, je to jen tím že jsem fanouškem Liverpoolu. Potěšilo mě že ve filmu bylo spousta skutečných hráčů(Šmicer,Gerrard)

plakát

Život Briana (1979) 

Je to jak vtipný tak i chytvý film na ktevém každý musí najít nějaké pozitivum. Pvakticky celý film jsem se smál, je jasné že když Pilát vytáhl jméno Bigus Dickus tak jsem šel do kolen. "Poprava? dobře, dveřmi rovně, fronta vlevo, každý jeden kříž." PS: písnička na konci je zkvátka nepvekonatelná.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

First class je pro mě velice příjemné oživení x-menů na které se mi velice příjemně koukalo. M. Vaughn je zkrátka skvělý, jen tak dál.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Supehrdinské dílo které tady chybělo, takle dlouho jsem se dlouho nepobavil. A co se týče Cage tak jedna z jeho nejlepších rolí posledních let.