Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Hledání Země Nezemě

Hledání Země Nezemě (2004)

Mě tento životní příběh Jamese Barrieho hodně zaujal a smrt Sylvie Davisové mě dojala. Herci hrají přirozeně a mile.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Kdo s nás zažil takové množství událostí jako Forrest. Jeho životní příběh musí zaujmout každého diváka. Jinak Tom Hanks získal po zásluze zlatou sošku a originální příběh s množstvím starých songů je nesmrtelný.

Její případ

Její případ (2005)

Tyto filmy o obyčejných lidech mám moc rád a když jsou podle skutečnosti tak tím více. Josey se moc fandil a sem moc rád že spravedlnost vyšla najevo. Jeden z nejsilnějších filmů co sem viděl.

Dobyvatelé ztracené archy

Dobyvatelé ztracené archy (1981)

Zažít takové dobrodružství s hledáním archy jako zažil indiana by chtěl asi každý.Jinak film je je po příběhové,herecké i hudební stránce perfektní.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Nejlepší akční film,který je geniální ale především díky Heathu Ledgerovi. .Scházela mě tady ale Katie Holmes z jedničky.

Střihoruký Edward

Střihoruký Edward (1990)

Hodně smutný film. Tým tlustým škaredým paničkám bych nejradši dal přes držku. Členové rodiny jsou mě ale sympatičtí, Johnny Depp hraje dokonale , hudba je magická a tento film mám prostě hodně rád už od dětství.

Fontána

Fontána (2006)

Film se těžko popisuje protože je jiný než ostatní. Při prvních zhlédnutích mě dokonce ani moc nezaujal a dost sem se v ději ztrácel,postupně se ale můj pohled začal měnit a film se stával čím dál více oblíbeným, až se nakonec dostal do top 10.I ten děj začínám trochu chápat.Film má dokonalou vizuální, hudební i hereckou stránku.