Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené herečky (10)

Meryl Streep

Why Meryl? 

Hm,...

...hm....

...hm,...

...hm... - povstaňte a zatleskejte - paní Meryl Streep! (stačilo by to?) 

"Hm..." 

Michelle Williams

Why Michelle?

Hm, to je jednoduché: 

1. Bude to znít hrozně hloupě, tím jsem si jistá, ale asi se jinak nedá popsat, proč je pro mě, kromě doopravdového herectví Michelle, No.2 - já jsem do ní totiž zamilovaná. Miluji, jak vypadá, jak hraje, co hraje, kde hraje a proč hraje a kým je. 

2. Jen z Dawson´s Creek nám vyrostla v ženu, Holly, Marylin, Cindy, Almu!  . 

3. Viděla jsem jenom pár chvil herectví, které mě zasáhly natolik, abych si je pouštěla několikrát za sebou již při prvním sledování filmu. Michelle výraz v Brokeback Mountain, když čeká se studenou kávou na to, až se její ztrácející se manžel vrátí z výletu se svou láskou, ach, dejte jí tu sošku!!!

4. Michelle je herečkou, jež si vybírá role, které ke mně promlouvají. 

"Ne, nikam nejdu. Zůstanu tu s Tebou!" 

Helen Hunt

Why Helen?

Hm,...protože Prokletí žlutozeleného škorpiona! Protože Po čem ženy touží! Protože Trosečník! Ona je můj Soul Surfer. A prostě protože, že "Lepší už to nebude"! Pošli to dál!!! - JEJ! =´)

Audrey Hepburn

Why Audrey? 

Hm, to není otázka, na kterou bych měla slova k odpovědi - zeptejte se mě tváří v tvář, já se usměji, pokrčím rameny a zhluboka se zavřenýma očima vydechnu - myslím, že to bude jasné. Audrey...

"Won´t you join me?"

Oh, please,...of course! =´) 

Jennifer Aniston

Why Jennifer? 

V Přátelích byla fakt skvělá, že jo!? Poté se ale stalo něco úžasného - začala se mi prostě a jednoduše herecky líbit!!! Dívám se na ni ráda v každé její poloze jak osobité tak fyzické. ;) - obě jsou čím dál víc odvážnější, osobitější! - A nejradši jsem, když vím, že jediné, co fakt stačí, is Just Go With It! =´)

Julianne Moore

Why Julianne? 

Protože přehraje spektrum lidských povah, vystihne každý charakterový rys, zesměšní se, zvážní a vezme Vás za srdce, dostihne vraha, miluje naplno, vidí do budoucnosti, vychovává děti, je lesba, je dobrá manželka, je umělkyně, pije, velí 13 districtu, je to zrádce, je hrdinkou, je dekadentní, je romantická, je něžná, je i krutá... Je to Julianne. A za to obrovský dík! "You have no idea who I am, but I am everywhere! And you bet on it I am going to stay as long as I can!"

Holly Hunter

Why Holly? 

Protože se vždycky cítím pokojně a prudce stylově, kdykoli slyším třebas jen její hlas...a kdykoli hraje tak, že ji cítím "Living Out Loud"! 

Sandra Bullock

Why Sandra? 

Mně je s Ní jednoduše vždycky moc mile...=´) "Oh, you like me, you wanna kiss me, you think I am awesome and wanna be with me,..." (singing ;))

Keira Knightley

Why Keira?

Hm, tak za prvé - ta ženská je absolutně nádherná! ;)

Za druhé - její herectví je nezaměnitelné. 

Za třetí - abych řekla něco jiného než klišé - myslím si, že je Keira jedna z nejlepších charakterových hereček naší doby. Jen málo hereček vykouzlí doopravdový pocit v jednom pohledu (Atonement)? Kdo z ostatních hereček za dvě minuty na plátně udělá zážitek z celého filmu, jakkoli je poté průměrný, natolik, že na její výkon, a právě jenom na něj, budete vzpomínat dlouho poté (Dangerous Metod), stejně jako na bohémský charakter v "Seeking a Friend for an End of The World"? 

Nevím, jak Vy, kdo toto čtete, ale já jí věřím i tu Elizabeth z Pirátů!

A na "The Last Night" se budu dívat nejenom popáté.

"I do!"

Zuzana Stivínová

Proč Zuzana? 

Za "Jinou lásku", za intenzivní pohled, za tichou hranou bolest, která snad ani nemohla být hraná, jak mi stačil jen jeden díl Pustiny a teď píšu tento text....a za plně doopravdové české herectví.