Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešné zprávy, zavádějící titulky nebo neuvěřitelné a přesto nečekaně pravdivé fotografie. To vše komentují Halina Pawlowská a Aleš Háma v novém zábavném pořadu České televize. Každý týden se k nim připojí dvě známé osobnosti a společně se pokusí rozpoznat smyšlené od skutečného. Pořadem provede moderátor Tomáš Měcháček. To se ví, že na tom asi něco bude, když k tomu existuje fotka. To se ví, že je to pravda, když to píšou na internetu. Nebo není? Falešné zprávy, dezinformace nebo i fámy jsou tu s námi už dlouho. Kdysi se věřilo, že je země placatá. Dnes se tomu smějeme. Pojďme se pobavit i nad zprávami, mýty a drby, které kolují bulvárními médii, sociálními sítěmi nebo prostřednictvím emailů dnes. Poznáte, jestli je fotografie skutečná nebo byla upravená fotomontáží? Odhalit manipulace mají za úkol i dva soutěžní týmy, které budou v několika kolech rozlišovat pravdivé zprávy od falešných. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

Stumbleine odpad!

všechny recenze uživatele

Další propagandistický sračkoidní úlet eurohavlistů a kosmopolitních "pravdoláskařů" za peníze všech daňových poplatníků. Stejný úlet, jako když se Zemanovy a Babišovy "lži" snaží vyvracet skvadra Zemana a Babiše k smrti nenávidějících mladých "uvědomělých" liberálně-levicových eurosvazáckých studentů pražských VŠ, prostřednictvím svých projektů typu "demagog.cz, financovanými ziskovkou Open society fund strýčka Sorose😏💩 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že si tvůrci nejdřív měli ujasnit, co je hlavním tématem pořadu. On je rozdíl mezi hoaxy, memy, satirou, polopravdou a skutečně falešnými zprávami (kterých se sem tam dopustí i Česká televize), ale když to hodíte do jednoho pytle, tak těžko říct, jestli chcete pobavit veselými "videjky z jůtůbíčka" či satirickými texty a kolážemi, nebo kritizovat a vzdělávat hloupý lid, aby poznal TJSP (tu jedinou správnou pravdu). Navíc libísky, to je demence velmi tvrdého kalibru. Celé je to takové rozhárané jako téma samo, hosté sami netuší, co říkají (dokonce si občas jedno myslí, ale řeknou opak), ty diváky ve studiu lituju (pokud tam nejsou jen pro úvodní záběr), a nijak do hloubky a ke skutečně zajímavým věcem to nejde. ()

Reklama

M.C.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný blábol, jaký na našich obrazovkách již dlouho nebyl. Před shlédnutím pořadu jsem se i těšil na další satirický pořad, ale po shlédnutí jsem se nestačil divit, co to bylo za snůšku pitomostí. Obsazení bylo rovněž jednostranné, co také očekávat od “znalce” reklamy. Za mě s bídou 10% za to, že to není o víkendu. ()

Marek.Skalka odpad!

všechny recenze uživatele

Rčení o nemožnosti vyloudit nové větry ze starých zadnic je v tomto případě zcela namístě. Zvláště když je řeč o paní Halině Pawlowské. Její Banánové rybičky v dávné minulosti byly ze začátku docela zábavné, jenže pak se dostala ještě hlouběji než tam, kde tu začíná kategorie 'odpad!'. A tomu zůstala věrná i v tomto pořadu, který by i zadarmo byl drahý. Zadarmo rozhodně není. Bohužel. Toto je zkrátka pořad, který vznikl jen pro své tvůrce. Ne tedy proto, aby se na něj sami dívali (to by nezvládli), ale aby mohli - jak se říká - být uvedeni v titulcích. PS: Že mají 'vymítači ďábla' své nástupce, svou novou krev, v tom, co tu jeden můj předřečník má za 'uvědomělé youtubery' (už z toho jde mráz po zádech) rozhodně neznamená, že na tomto pořadu je něco dobrého. Skutečně není. Zvláště když si uvědomíme, že jediný rozdíl oproti medicinmanovi z dob Divokého západu a 'uvědomělým' youtuberem' je jen v tom, jak dlouho jim trvá, než dorazí ke svým posluchačům. Podstata jejich činnosti je však zcela stejná. ()

charlee.dog odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni se smějí Soukupovi a ČT vyplodí toto? Vrchol nevkusu veřejnoprávní televize zaměřený na diváky s IQ +- 60 placený z koncesionářských poplatků. Já jen čekám kdy o tom zlém Babišovi natočí i večerníček. Milion chvilek nenávisti rozhodl, že Babiš se musí pomlouvat ve všech pořadech ČT. Opravdu vrchol trapnosti. Tak to byla hrůzná podívaná, ČT klesá čím dál níž. Bohužel za naše peníze. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama