Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (15)

plakát

Hra na hraně (2013) 

Po čtení některých komentářů tady jsem se zalekl. A do toho kina jít nechtěl. Přítelkyně však byla neodlomná, takže jsme to zkusili. Opravdu to bude asi podle vkusu člověka, protože nás dva děj vtáhl do sebe. Affleck v roli mizery opravdu stároval a Timberlake v roli oslíčka, který se všema ve finále vydupe jak by smet. Osobně dávám 5 hvězd, jistě,prošel jsem si také mizernou kamerou před utíkajícím Timbem, to byla jedna z největších výtek, ale přítelkyně byla spokojená. A co víc? Teď už vím, že chci taky své vlastní casino. Doporučuju!

plakát

Lincoln (2012) 

Ze začátku jsem se v kině nudil. Utichla světla, začala hudba, nějaký proslov, ale po prvních pár minutách mne film zaujal. Ani nevím, proč, nevím jak, ale prostě se tak stalo. :-) Možná to bylo těmi odvážnými černochy, kteří se bili za svá práva, a drželi se svého snu - nebo spíš cíle, kterého dosáhli. ,,Čest, svobodu a mír této zemi!" hlásal odcházející černoch v uniformě, pozpěvující si mírovou píseň. Lincoln, jako člověk, byl velmi inspirativní, a vše mi ukázalo život v jeho dobře. Jeho ideály, dodatek 13. vše za co se dřel, nakonec vyšlo. A fandil jsem mu taky do poslední chvíle. Opravdu citově velmi propracované dílo. Nemůžu dát jinak, než plný počet, rozhodně doporučuji.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

Tucker & Dale vs. Zlo ,,... dneska jsme měli den blbec. Nikoho jsme si nevšímali, když tu najednou okolo našeho domu se začali zabíjet děti"..... Opravdu skvělá věta, kterou si s sebou odnesu po zhlédnutí tohoto kousku. Herecké obsazení sice nic moc, ovšem hlavní hrdinové - typičtí burani z venkova, proti studentské partě ,,pařanů" už mluví za své. Herec Tyler Labine mne velmi zaujal. Rozhodně doporučuji při jakékoliv kamarádské příležitosti, jako my, s pivem v ruce, když jsme sledovali tento snímek. Pobavilo!

plakát

Vesmír (2007) (seriál) 

Koukám na to právě teď, a je to velmi zajímavé. Hlas "dabéra" je opravdu příjemný!

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Teutel, největší machr, kterého jsem kdy viděl. Kdykoliv koukám na tento seriál, mám lepší náladu. Všichni odvádí opravdu skvělou práci, ať už pro neziskové organizace, padlé vojáky, jejich vdovy, nebo nadřízené, handicapované, děti... Nikdy jsem neviděl u nikoho větší srdce, než u Orange Country! Přítelkyně o mne dokonce prohlásila, že jsem na tento seriál značný maniak. To je ovšem pravda. Nenechám si nikdy ujít!

plakát

Azyl (2008) 

Z tohoto filmu jsem měl opravdu husí kůži. Nemůžu si pomoct, ale na každého jiný metr a tohle je opravdu můj šálek kávy. Sice chvílema sem se mne zmocňoval pocit, že koukám na Alenku v říši divů, ale hned na to - to přebila nejedna lekavá, nepříjemná scéna. Měl jsem po celý film nepříjemný pocit, a ještě k tomu to bylo v noci, takže můžu doporučit sledovat, při zhasnutých světlech, ve sluchátkách, kvůli autentičnosti. Je do skvostné dílo, které se opravdu nemá za co stydět. Viděl jsem horší!!

plakát

Intim Night (2012) (pořad) odpad!

Opravdu mě zajímá, jak se taková ,,Bartošová" nebo jiná ,,hvězda" peleší v pelechu. Blbost nejvyšších rozměrů.

plakát

Show Jana Krause (2010) (pořad) 

Pana Krause jsem si hodně oblíbil, proto dávám i nadstandardních 5 hvězdiček, kvůli vtipnosti, podlosti a kolikrát nesmírné vychytralosti moderátora. Hosté jsou obvykle také v pohodě. Nemůžu nic vytknout, když se podívám na jinou koprodukci, jsem spokojení na nejvýš!

plakát

Planeta Yó (2011) (pořad) odpad!

Hrůza a děs, pouze toto můžu říct o největší české frašce, kterou jsem kdy viděl. Moderátoři jsou to nejhorší na celé ,,TV show", možná by to nebyla až taková mizérie, kdyby se změnilo obsazení. Takhle dávám odpad. Nemá to cenu ani pouštět.

plakát

Stormbreaker (2006) odpad!

Opravdu stupidní film, který je opět dílem amerických, ziskuchtivých režisérů, při zařazení mladého ,,pohledného" blonďáka, coby hlavní postavy ve filmu. Naprostá konina, která mi ještě dlouho bude vyset v žaludku, než to strávím.