Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (207)

plakát

Můžeme být hrdinové (2020) 

Dívali se na to děcka a já to sledoval jen tak v pozadí. Oni tuhle blbost žerou, ale na mě to už  byl hodně silný kousek.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Všeho moc škodí. To co tady zvládl a přežil J.W. by už nedal ani Ch. Norris. Doufám že ještě nevstane z "mrtvých" a nebude páté pokračování.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Bohužel po dějové stránce to je strašná blbost která dělá z lidí asi úplné idioty. Jo pokud je někdo schopný za 10 minut vytáhnout z kamionu 25 tunový vrták, nasadit a zkalibrovat na důlní vrtací mašinu, vyvrtat díru a zachránit horníky, tak jo... "parádní" film.

plakát

Silo - Stroje (2023) (epizoda) 

Spoiler: Super napínavý díl. Když už pominu fyziku horko - voda- pára atd... tak fakt mě sralo, proč zrovna ona musela jít stříkat hadicí poklop, když toto mohl robit i úplný dement a proč kua když se něco opravuje, tak se furt musí dělat jiskry úhlovou bruskou. Opravit pokrčenou lopatku turbíny bruskou to je teda kumšt, ale hlavně že to jiskří.

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Začátek slibný, ale pak už to šlo do kytek. Poslední díl mě už vůbec nebavil.

plakát

301 (2011) 

Chujovina jak mraky, ale co se dá čekat od parodie. Přidávám jednu * za pěkné baby.

plakát

Mimořádná událost (2022) odpad!

Nechápu jak tuhle sračku může někdo srovnávat s vlastníky. Ano opět český film a opět banda retardů v hlavních rolí. Jinak to u nás prostě asi nejde. Na rozdíl od vlastníků mě na tomhle filmu nebavilo už vůbec nic. Dle celkového hodnocení očividně nemám pochopení pro tenhle typ humoru a dávám tento film na můj odpadní seznam českého filmu.

plakát

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) 

Tady to bylo opravdu mezi 3-4*. Nakonec jsem dal 3* protože mě ti záporáci nijak neoslovili. Čekal jsem pod vodou nějaké wooow, ale abych řekl pravdu, tak více mě "ohromil" podmořský svět aquamana než tohle. Jinak film utíkal celkem rychle a nenudil jsem se.

plakát

The Last of Us - Long Long Time (2023) (epizoda) 

Dva cumlající se chlapi mi připadají nechutní více než všechny zombí světa. Sorry, ale pokud musím něco přetáčet, tak více * nedám.