Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (99)

plakát

Robocop (2014) 

Musím dát tomuto filmu dvě hvězdičky, protože jsem u něho usínal. Když usínám u filmu, tak to je špatný náznak. Remake se moc nepovedl. Alespoň jsem zavzpomínal na dětství. Je to klasický americký snímek, který nepřinesl nic nového.

plakát

Continuum (2012) (seriál) 

Tak tento seriál v sobě má vše, co seriál mít má. Viděl jsem dvě série a navazovaly na sebe bezvadně a hlavně ty zvraty, ty byly dobré.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

O čem byl tento film? O boháčích, podvodech, děvkách a sexu. Dicaprio se té role ujal skvěle. Já si takový život mohu jen představovat.:(

plakát

Tajemství Nikola Tesly (1980) 

Nikola Tesla byl génius, jehož úsilí lidé vůbec neocenili. Doufám, že jeho duše bude v jeho vynálezech žít navěky! Tohle byl skvělý dokument.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Dva sympatičtí kamarádi, co se znají už od dětství řeší různé případy. Někdy je to vtipné, někdy blbé. Šanci tomu ještě ale dám.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Myslím si, že tvůrci odvedli skvělou práci. Ve filmu najdete hodně sexuálních narážek a dobrých vtipů. Hlavně veteráni se vrací zpátky do ringu. Ten černoch mi tam lezl na nervy. Já být boxerem, tak toho negra zpacifikuji.

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Tak dvojka se povedla. Jednička byla taková utahaná, nic neříkající. Obsahově byl druhý díl povedenější.

plakát

Jádro Facebooku (2011) (TV film) 

Velice zdařilý a přínosný dokument.

plakát

Believe (2014) (seriál) 

Čekal jsem od tohoto seriálu více. Pilotní díl mě neuchvátil. Je to celé takové nemastné, neslané. Trailer vypadal líp.

plakát

Příběh hacktivistů (2012) 

Velice zajímavý dokument, který běžným lidem předkládá pravdu o skupině, která si říká Anonymous. Ano, internet je o tom, abychom svobodně vyjádřili své myšlenky a to bez cenzury. Nenechme si na internetu vzít svobodu a podporujme tuto skupinu, která se snaží napravit tuhle zkaženou společnost!