Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (148)

plakát

Svatba na první pohled (2020) (pořad) odpad!

Jako správnej bizár fan jsem si tohle nemohla nechat ujít. A co se jeví jako hodně neobvyklej začátek manželství, se vlastně ukáže být až nebezpečně tradiční. Baba si třeba po celých dvou dnech (!!!), co zná nastávajícího, stěžuje, že už "to není, jako to bývalo na začátku" (objímání, držení za ruce etc.). Načež vyděšenej novomanžel trapně hledí do země a nejspíš by v tu chvíli byl raději, kdyby spadl do klíčové dírky. Takže nakonec úplná klasika. :) -56%.

plakát

Fotograf (2015) 

Znovuviděno. Není to zlý, ale má to komický prvky, který, bohužel, tak uplně nesouvisí s filmem. Je fajn mít za co film zaplatit, o tom asi žádná. Jen zrovna v tomhle případě asi sponzoři byli o drobet spokojenější než diváci. Vykoukne tu na vás co pět minut reklama na bezpečnostní služby, jistá rádia, drogerii..... a do toho Jeník (v podání godlike Rodena), kterej je tu ovšem ztělesněná matka Tereza šmrncnutá Gándhím, že by se i papež styděl. No more, no less. 52%

plakát

Odpočívej v pokoji - Plán (2002) (epizoda) 

(Seberozvojovej kultistickej seminář, baba si stěžuje na celoživotní problémy s otcem a kouč jí skoro nutí ječet, že má na to zvládnout svoje problémy, bla bla..) Kouč: ,,TAK. A co byste právě TEĎ řekla VAŠEMU OTCI, kdyby Vám ZAVOLAL?!!!!?''. Baba: ,,Eh.. no... asi... ahoj?"

plakát

Aladin (1992) 

Hvězdičku navíc za ten neskutečně altruistickej a úslužnej létající koberec + zlomyslnýho papouška na rameni hlavního záporáka. 87%.

plakát

Dům naruby (2003) 

https://youtu.be/W6mr8p40ZxM?si=wkPL5ejj1GKit92M&t=9

plakát

Dr. House - Jít dál (2011) (epizoda) 

... :( https://youtu.be/EmzH2U60CNo?si=o8SAqZvJjJDLnfrK&t=27 ,,It's not your fault."

plakát

Moby - Extreme Ways (2002) (hudební videoklip) 

https://www.youtube.com/watch?v=ftm1hiXgYsA&ab_channel=Moby

plakát

„Pane, vy jste vdova!“ (1970) 

,,Ty bezcharakterní stvůro, ty konkubíno vandránků, Ty...!" :D Nikdy mi (až doteď) nedošlo, že jsem herce Pana Tau viděla poprvé "mluvit" až v tomhle filmu...