Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Moc dobrý filmek. Jen, ale to už je klasika dnešní doby, že je to zase s feministickým a rasistickým nádechem. Vysvětlovat feministický nádech asi není třeba, ale rasistický radši vysvětlím. Rasistický je to v tom, že bílí tam hrají akorát hlupáky, ale fakt je takový, že pokud by tomu tak bylo, tak by si bílí nepodmanili, v podstatě, celý svět.

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Opravdu příjemný a hezký film, ale až na poslední čtvrtinu.. Bohužel zase se v tom odrazila agitka multikulti a LGBT loby. Chtěl jsem dát 4 hvězdy, ale ten konec 2 hvězdy ubral.. Můj názor, nenutím.

plakát

Black Panther (2018) odpad!

Jednoduše propaganda a černošský rasismus v akci..

plakát

Terminátor: Příběh Sáry Connorové (2008) (seriál) odpad!

Hodnotím jen prvních 5 dílů, déle jsem to nevydržel. Téma Terminátor mi není cizí, ale tento seriál je mnohem více o emocionálních výlevech, než o tématu Terminátor. Prostě z dobrého tématu autor udělal obyčejný seriál, kterých je televize plná. Priorita číslo 1. hlavně krásní herci ;)

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Vůbec nic mi tento film nedal. Málem jsem u toho usnul. Film plný klišé. Italskou mafii autor vykreslil jako bandu neschopných tlustých páprdů. Spousta věcí tam ani nedávala smysl. Nájemný vrah tlusťoch, kterému se klepou ruce. Herec, který se hodí akorát na komedie pro děti, v kterých i v mnoha případech hrál. Rozhodně nedoporučuji.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Film opravdu o ničem. Spoustu věcí tam nedávalo smysl. Třeba tolik všelijaké vyspělé techniky, jako ten oblek, co dokáže varovat před nebezpečím, ale aby uměl potlačit pach při strachu to ne. Ještě mi vadilo, že tam vůbec nevysvětlili proč je na té planetě (Země) karanténa prvního stupně, v podstatě tam nevysvětlovali nic. Will Smith chtěl asi pouze synovi udělat radost nebo ho uvést do filmu.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Dávám 3 hvězdičky, ale jen za sci-fi rozměr filmu. Jinak to je klasický USA brak scénář. Někdy mám pocit, že mají školu filmů, kde je to takto učí..

plakát

Gravitace (2013) 

Musím říci, že efekty výborné.., ale ten příběh.. Chápu, že to je film hlavně o efektech, ale jak dokázala ovládat vše s čím přišla do styku, to už na mě bylo moc.. Dávám 4 hvězdy, ale jen díky těm efektům, humoru Clooneyho a super tělu Sandry :)