Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (134)

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Natočit adaptaci románu a přitom si z něj vůbec nic nevzít je vlastně taky asi umění. Vizuálně působivé, dobrá hudba. Knihu jsem četl nedávno, čili srovnání se člověk neubrání.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Je to strašně hloupý. Snažil jsem se, ale nešlo se přes to přenést.

plakát

V síti (2020) 

Já půjdu proti proudu. A než mě někdo klasicky obviní z pedofilie, tak rovnou řeknu, že podobnou reportáž považuji za přínosnou a nahánění pedofilů zcela schvaluji. Ikdyž nevím, co by normální dvanáctiletou dívku vedlo k opakovanému kontaktu s padesátiletým ubožákem a co by ji bránilo dotyčného vypnout a zablokovat, když by ji tento kontakt byl navíc nepříjemný. Mám ale problém se stopáží a s klasickou Klusákovskou manipulací. Jako reportáž do Reportéři ČT by mi to přišlo dobré, jako dokument to ale dost pokulhává, zvlášť když to má hodinu čtyřicet. Nechápu že je z obsahu veřejnost šokována, protože že se tohle v nějaké míře děje asi nenapadlo jen ty nejpomalejší a nejnaivnější jedince. A jediné co tomu může zabránit je skutečně výchova. Též mám dost problém s labilními herečkami i afektovaným štábem a s Klusákovou manipulací, kdy sice chytne pár úchyláků (někteří vypadají že spíš než zavřít by potřebovali sami pomoc) ale v médiích tvrdí, že dívkám psalo několik tisíc predátorů (jak já to slovo nesnáším), aby následně přiznal že prověřovali jen těch pár co je na kameře a o těch zbylých nemají ani tušení. Mohli to být klidně vrstevníci těch domnělých dvanáctek a chtít si s nimi zaflirtovat, udělají se z nich ale pedofilové, protože to dobře zní a je to dobré pro propagaci filmu. Prostě klasická Klusákovština.

plakát

Tatra kolem světa 2 - Epizoda 1 (2020) (epizoda) 

Úrovní je to tak někde u reportáže z cest do večerního zpravodajství. Naprosto nezáživné. Rozdíl oproti trabantům je propastný.

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

To si takhle jednou večer sedl jeden scénárista a povídá si. Co kdybych napsal scénář na docela dobrej fantasy seriál a zabil to tím, že se všechny postavy budou za každých okolností chovat jako naprostí dementi? A jak řekl, tak i udělal.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Hoďte na něj síť!

plakát

Vlastníci (2019) 

Jsem předseda SVJ a takhle nějak ty schůze vážně probíhají.

plakát

Castle Rock - Série 1 (2018) (série) 

První asi tři díly slibný a fantastický. Ve chvíli kdy se děj začne vysvětlovat jde všechno do kytek.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Netrapte se kvůli Tonymu Starkovi. V dalším geniálním a originálním scénáři se Avengers vrátí v čase a změní běh událostí, čímž Starka oživí. Afroamerický kapitán amerika obdrží v dílu Avengers č. 48 Nobelovu cenu za mír. Svůj štít následně předá Grétě Thunbergové. Ta zběhne na temnou stranu a s pokřikem "how dare you" zničí planetu Zemi aby zachránila ohrožený druh lachtana před negativní lidskou činností.

plakát

Ad Astra (2019) 

Spíš než scifi je to psychologický film o vztahu otce a syna na kulisách vesmíru.