Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Moje srdcová záležitost. Díku tomu to filmu sem začal milovat T. Hankse. Jen těžko se dá vyjádřit slovy co pro mě tento film znamená. Nejen, že se na něj dá koukat pořád dokola, ale nejlíp by to asi vystihl Bernard L. Black (black books): " BUDETE SE SMÁT, BUDETE PLAKAT A ZMĚNÍ VÁM TO ŽIVOT". Ano, je to tak. Nejlepší film, který byl kdy natočen. Ještě dneska nechápu jak se něco tak dokonalého mohlo vůbec podařit někomu natočit a myslím si, že už to nikdy nikdo nepřekoná.!!!!!!!!!! A za tím si stojím.

Rivalové

Rivalové (2013)

Na světě jsou jenom dva borci. Ten první je "Eso Rimmer" a ten druhý je Niki kurva Lauda. Neuvěřitelný film který mi vehnal slzy do tváře a vůbec to nebylo o závodění nebo o formulích, ale o tý neskutečný vůli která nás žene vpřed a o tom největším srdci na světě který Lauda má. Opravdu smekám, dech beroucí zážitek a moc jsem si to užil. Opět viděno, opět slzy a opět husí kůže. Neskutečný zážitek znovu a znovu celý film bez rychlého posunu. Opět jsem si vychutnal každý okamžik.

Smrtonosná zbraň 4

Smrtonosná zbraň 4 (1998)

Pokud je zažitá konvence, že s přibývajícími díly klesá ať už humor či napětí zde je opak pravdou. Miluji všechny díly a je to moje srdcová záležitost, ale pokud u Ramba miluji první krev u tohoto filmu je teprve až čtvrtý díl vybroušený diamant. Jen zde se sejdou všechny mé oblíbené postavy (ať už Leo Gets, Lorna Koulová či neskutečný Butters) s kterými jsem se postupně seznamoval. A nakonec to ještě okoření Jet Li a strýček Wonk. Co víc si může člověk přát. Akce 5* Humor 5* Napětí 5* Prostě kulervoucí zážítek.

Podfu(c)k

Podfu(c)k (2000)

Pokaždé když je mi smutno a mám splín pustím si Pod(f)uc. Tomuhle filmu se nic nevyrovná: "Nečekal sem, že ho složí. Nechal si ho boxovat bez rukavic. Co si kurva čekal olejíček a thajskou masáž". To mě vždycky dostane. Prostě film má spád, skvělí herce, super zápletku a to co mám opravdu rád i humor. Podle mě se Guy Ritchie opravdu předvedl. Asi jako v Rock n Rolle.