Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) odpad!

Pokud vám prequels přišly špatné, věřtě, že tohle je horší. Když si k tomu vzpomenu, že TOHLE je teď canon místo Expanded Universe, chce se mi skoro brečet.

plakát

Interstellar (2014) 

Nudná ubrečená blbost, snažící se lidi zaujmout pár fyzikálně přesnými prvky ztracenými pod vlnami a vlnami sraček, které se tak moc snaží tvářit jako něco jiného než naprosté hovadiny, že jim to snad i někdo uvěřil. "nejlepší film všech dob"? Ani náhodou každý druhý uživateli 9gagu.

plakát

Gravitace (2013) 

příběh nic moc, nedomyšlené až hrůza, nudné... ..aspoň vizuálně to je zpracováno výborně. Pro mě jakožto detailistu a člověka kterému záleží hlavně na příběhu slabý průměr.

plakát

Metalocalypse (2006) (seriál) 

We're here to make coffee metal.. ..We'll make everything metal, blacker than the blackest black, times infinity..

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

"No, ten první díl byl lepší" je celkem vystihující, ale "celkem to ušlo, ale jednou to stačilo" je přesnější

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Ve 3D úžasná podívaná, efekty skvělé... ...jen se boím, že když ve 2D budete vnímat i příběh, bude vám to připadat jako výsledek defekačního procesu. Jeden příklad: "všechny nejsou digitální, Gypsy je analogový"

plakát

Zabijáci lesbických upírek (2009) 

Naprostá zhovadilost, některé části pobaví, ale kdybych předem věděl, že to bude taková blbost, kouknul bych se na něco jiného.

plakát

Thor (2011) 

Až na pár menších blbostí je tento film skvělý. Má to Ódina, Thora a další severské mytologické bytosti, epičtější by to bylo snad jedině kdyby to nebyla komiksová slátanina, ale nějaká pořádná starověká řežba bohů.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Typická ukázka toho, jak nedělat filmy. Vtipy tak vynucené, že na to koukáte a říkáte si: "proboha, co jsem to zase pustil?" Pokud jste to neviděli, zde je malá rada: NEKOUKEJTE NA TO, ZACHRAŇTE SI ŽIVOT!!!