Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Jako fanynka QT říkám SUPR! Celý příběh je jak podnos plnej dobrých chlebíčků a jednohubek. Nevím, jak to Tarantino dělá, že vždycky do svých rolí obsadí herce, kteří se snad pro ty jeho role narodili. Třeba T. Schweiger - ten mohl dostat i víc prostoru, ale i tak je jako neurotický Hugo hodně výrazný. To že je film rozdělen zase do několika příběhů, je už téměř Tarantinův rukopis. Líbí se mi nepředvídatelnost celého příběhu. Každá kapitola má hezky otevřený konec. Ale tak jak to u QT bývá, vždycky překvapí spádem, kterým se film začne ubírat. Co se týče mluveného slova QT opět nezklamal. Naopak! Třeba hra amíků na taliány je dokonalá. A jak už to u QT bývá, konec je zase brilantní! Až mě trošku mrzí, že takhle všichni ti nacističtí šmejdi nechcípli. Takže kdo má rád Tarantina si přijde své.

Frida

Frida (2002)

Moc se mi líbí Frida Kahlo. Mám o ní přečtené první poslední a proto jsem velice uvítala filmové zpracování s představitelkou Salmou Hayek. Dle mého názoru je to velice povedený film, který hezky mapuje život Fridy. Salma odvedla precizní práci jak hraním, tak zpěvem, který tam zazněl. Suma sumárum - má srdeční záležitost. Film, co mě neomrzí.

Černá labuť

Černá labuť (2010)

Perfektní příběh, prostředí i herci. Konkrétně Natalie Portman i Mila Kunis ztvárnily své představitelky naprosto brilantně. Celý film má spád a jistou jiskru. Závěr je doslova grandiózní. Běhal mi až mráz po zádech. Z kina jsem si nesla opravdu silný zážitek. Mohu jen doporučit!!

Veřejný nepřítel č. 1

Veřejný nepřítel č. 1 (2008)

Celý film je podle mýho gusta. Vincent Cassel tam naprosto brilantně ztvárnil hlavní postavu - grázla všech grázlů! Velice silný dojem z biáku ještě umocňuje fakt, že takovéhle hovado skutečně exitovalo. Na celém filmu mě baví naprosto všechno. Herecké obsazení, kamera, zvuk, kostýmy, akce... prostě dokonalost sama! Srdeční záležitost...