Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (14)

plakát

Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (1993) (seriál) 

Nesouhlasím s hodnocením! To, že je jednička prokazatelně lepší ještě neznamená, že je dvojka špatná! Líbí se mi hrozně scény na obrácené Pultanele, na Xenii, která se trošku změnila poté, co se stala matkou, rozšíření o Fantomase je úžasné a Balibul taky super. Jasně, starší humor a Menšík, který tvořil více jak tu polovinu chybí hrozně, ale za to Vorlíček nemůže. Mně se to hodně líbilo a typické americké pokračování to rozhodně není!

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Spoiler. Krásný film s humorem mého nejoblíbenějšího superhrdiny. Jen si teď nedovedu bez něj představit ty Avengers 2

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Nádherný český seriál! Dívat se na to mohu pořád, a na logické chyby kašlu, je to pro děti a velmi se to povedlo! Krásně herecky obsazeno a ten scénář!

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Možná mě ovlivnilo to, že jsem to viděl po Wolverinovi, který mě doopravdy zklamal. Dá se na to koukat i bez shlédnutí předchozích filmů, což je trošku zavádějící na to, že je to závěrečný díl. Viděl jsem a na Stmívání ságu hodnotím asi jako nejlepší film. Do odpadu bych to neházel, minimálně filmová bitva byla nádherná, jen bych si tam dovolil klidně zabít i důležitější postavy.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Trailer byl teda hodně špatný, myslel jsem si, že jdu na zbytečný film kopírující něco mezi Transformers a Iron manem, ale mýlil jsem se. Samozřejmě do špičky filmů to nepatří, ale byl jsem příjemně překvapen. Jen ten konec, pořád si nezvykli dělat normální konce...

plakát

TACHO (2010) 

Film, který má čistě americký příběh- amatéři(dobře, tady jen jeden amatér) zápasící s profesionály a vyhrajou.(za tohle mínus hvězda) Pak naprosto zbytečný dodatek s angličany, co byl přidán bez titulků(další hvězda dole). A co mě naprosto nejvíc štve je Olga Lounová co byla zařazena do role jen kvůli tomu, že si občas rallye zajezdí. Jestli Landa neumí hrát, tak nevím, kam by se zařadila ona. Jinak si myslím, že se film povedl, zvlášť Havelka s jeho rozprávkou :)

plakát

Tohle je Sparta! (2008) 

Pletete si žánry a proto tady mají někteří nutkání to srovnávat třeba s Forrestem a podobně. Je to ale zařazeno do žánru komedie-parodie, proto hodnotím tak, jak hodnotím. Popravdě, s tímhle už mě doopravdy serete, jak žádná komedie tady není dobře ohodnocena jen kvůli tomu, že je to komedie. Film by měl nejspíš podle vás mít minimálně dvě hodiny, alespoň dva mrtvé, něco psychologického do sebe a hrát tam buďto Hanks, DiCaprio a podobně. Je to fajn, člověk se u toho zasměje a když se někdo učí na antiku, měl by se na to mrknout, protože si to hravě zapamatuje díky této dobré komedii.

plakát

Limonádový Joe aneb Koňská opera (1964) 

Neberu to jako takový zázrak, za který to všichni, včetně Fondy považujete. Jsem ale ovlivněn tím, že jsem hrál dříve divadelní hru, než viděl film. Hlavní záporák vyjde nakonec jako úchyl, což vůbec není pravda. To mi vadí asi nejvíce, protože Horáce st.Faira alias Dabney z Tenesse jsem hrál já :D

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Tohle má nahradit Harryho Pottera? :D Jasně :D :D :D :D :D Rozzuzlení odpovídá tak Včelce Máje...

plakát

Forrest Gump (1994) 

Blbec, zakladatel joggingu, mistr světa ve stolním tenise, super voják a fotbalista. Jediný, k čemu tento film je, je aby se posmrkalo co nejvíce kapesníků a nejspíš to bude i námět pro seriál Řekni, kdo tě zabil(přece jenom, kolem něj umřelo hodně lidí, ale ten největší ňouma-pardon, vlastně hrdina musí přežít -_- )