Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Rodinný

Oblíbené filmy (10)

Bláznivá, zatracená láska

Bláznivá, zatracená láska (2011)

Hořko-sladká komedie, po jejímž shlédnutí máte skvělý pocit. Od komedií moc neočekávám, ale tady dávám 5 hvězdiček z 5. Na Ryana Goslinga je nejen skvělý pohled, ale také je opravdu dobrý herec, kterému nechybí charisma. :-) Nesmím zapomenout na Emmu Stone, která je prostě boží! Roztomilé stvoření s chraplavým hlasem, do tohoto filmu skvěle padnoucí. Myslím, že tato komedie je jedna z nejpovedenějších za posledních pár let. Stojí za to vidět!

Slavíci v kleci

Slavíci v kleci (2004)

Tento film je od začátku trošku průhledný, ale i přesto u něj člověk vydrží až do konce. Musím říci, že asi největší zážitek byl v pasážích, kde zpíval sbor chlapců. Měla jsem husí kůži! Krásně je zde vyobrazen kontrast mezi žáky, ředitelem a učitelem. Vše do sebe na konci krásně zapadne a jak už jsem psala, i když je film trošičku průhledný, už kvůli muzice a dobrému natočení stojí za to vidět.

Na samotě u lesa

Na samotě u lesa (1976)

Tomuto filmu není co vytknout. Jak jinak, když v tom "má prsty" pan Svěrák. Za jedinečnost tohoto filmu mluví už to, že hlášky z něj se používají pořád, už po několik generací a pořád jsou stejně vtipné, jako bývaly. Film naprosto nadčasový a geniální!