Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Čekala jsem mnohem víc, dostala jsem červenou knihovnu snažící se o dobrodružné drama, popravdě vrstvené jedno klišé za druhým, pokračování jsem jim mohla diktovat s desetiminutovým předstihem, jediný moment překvapení byla past na noze, jinak celou dobu se jelo na očekávaném průběhu, který byl málo realistický. Co celou dobu jedli kromě pumy? A co jedl pes, že byl stále tak vitální. Těžká dehydratace u Winslet když jsou kolem litry sněhu? Proč myslíte? Po pravdě mi nevadilo, že si našli čas na milostnou chvíli, to by si našla spousta dvojic odsouzených na pustinu a možnost smrt v ní, ale že nesnědli psa? Vencili ho na vodítku?? Proč ji pořád hledali, být ten pes přiměřeně inteligentní, tak se jich samozřejmě drží jako klíště... A že byl Elba s těmi zlomenými žebry pěkně vitální chlapík... Tak max. 55%...ať nežeru

plakát

Holka s prknem (2011) 

Bill Nighty jako vždy skvělý, přiznávám že u něj mi stačí, když má ve filmu i jen jednu větu a hned se mi prostě líbí. Felicity byla taky roztomilá, jako vždy, každopádně žádné hluboké dílo to není, ale někdy se chcete jen zasmát a pobavit a to film přesně splňuje.

plakát

Zamilovaný duch (2005) 

Prostředek příběhu o lásce mezi Lačhi a Přízrakem je pěkný, SRK tam hraje svou klasiku krále romance, takže se do něj málem zamilujete také. Ale chudák Kišanlal, nejprve přijde o nevěstu a v závěru i o tělo, bylo mi ho chudáka dost líto.

plakát

Dokud budu žít (2012) 

Žiš, zase balíček kapesníků v p*deli. Jo přiznávám, je to prvoplánový dojič slz, ale kurňa, taky chci toho vojáka a přísahám, já žádné dohody s Ježíšem nedělám, I swear ! PS: U toho jeho přístupu k zneškodňování bomb jsem občas protáčela panenky až mě bolely oči, to bylo občas fakt vtipný. PPS: Sondtrack skvělý, už ho pár týdnů sjíždím na mobilu a choreografie taky, Ishq Shava žeru. PPPS: OK už vážně končím, ale milostná scéna v posteli a líbačky v indickém filmu? Tomu říkám pokrok, jsem valila bulve.

plakát

Úder 3 (2013) 

Musím dát jen 3 hvězdy za ten smutný konec. A Jay Dixit už mě začíná neskutečně s*át. Teda ještě jsem neviděla hlavního hrdinu, který by byl méně oblíbený, a ty velebný kecy na konci každého dílu si může strčit někam. Zpomalovačky jsou nuda, to je pravda, ale prostředí cirkusu je super. No a taneční scény bohužel nic moc, ale musely se upravit na míru hlavnímu hrdinovi a Aamir bohužel není tak dobrý tanečník jako Hrithik.

plakát

Léto v únoru (2013) 

Reálie krásný, stejně tak kamera, ale příběh na nic. Hlavní hrdinka mi byla vysloveně protivná (i když byla krásná), tím jak zničila život dvou mužů jen tak, protože se nemohla rozhodnout. A ve finále jsme si s kamarádkou říkali, " to už se zase jde otrávit?"

plakát

Chvíle setkání (2013) 

Tak ten příběh jsem nejenže nepochopila, ale mi i celou dobu lezl na nervy. Tak žena zjistí, že je těhotná, pár hodin se nemůže dovolat svému příteli, aby mu to sdělila, a tak jde a vyspí se s prvním, který se jí zeptá na cestu. WTF? Líbila se mi naopak ta mužská postava, jednoznačně gentleman, i když z počátku neměl moc zájem.

plakát

48 hodin (1982) 

Celkem nuda. Nick Nolte mě tam celou dobu neskutečně štval a nejvíce jsem si užila jak dostal nakládačku od vyfešákovanýho Murphyho. Neskutečnej pozér, který vůbec nebyl tak drsnej jak si myslel. A ta očekávaná smršť hlášek se taky celkem nekonala, "Jak ho nechytíme, bude tě mrzet, že si mě poznal. To mě mrzí už teď." - je asi jediná co stojí za to.

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Oh man... Kašlete na Avatara, tohle jsou ty pravé vizuální orgie. Až se nechce věřit, že ti šimpanzi nejsou praví, ale je to celé digitální práce, protože zde není ani náznak počítačových, nepřirozených pohybů jako v řadě jiných filmů, kde je to vždy nejvíce vidět na zvířatech. Jednoznačně bych to zařadila do své sbírky filmů, které musíte vidět než zemřete.

plakát

Hudson Hawk (1991) 

Tohle je rozhodně jeden z těch kultovních filmů, kde nezáleží na ději, ale na atmosféře a dialozích. Stylově mi připomíná Pátý element a hlášky jsou tam vážně výborné. Má nejoblíbenější: " Chci se tě něco zeptat." "Do toho!" "Proč nechávají ležet všechny ty kameny a bordel na pozemku?" "Říkaj tomu ruiny." "Ruiny?" "Ruiny!" "Dobré jméno."