Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (23)

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 1

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 1 (2016) (série)

Clary Frayová se v den svých osmnáctých narozenin dostane do kontaktu s lovci stínů, což obrátí celý její dosavadní život vzhůru nohama. Vypořádat se s tím jí pomáhají její noví přátelé z newyorského institutu a kamarád Simon, který se nenechá z ničeho vynechat.

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 3

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 3 (2018) (série)

Třetí a poslední série seriálu Shadowhunters přímo navazuje na předcházející děj a zakončuje příběh Clary Frayové a jejích přátel. Situace ve stínovém světě se po smrti Valentina dostává zpět do normálu. Život newyorského institutu ztěžuje objevení nového silného démona a to, že se Jace po předchozích událostech chová zvláštně.

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 2

Lovci stínů: Nástroje smrti - Série 2 (2017) (série)

Druhá série seriálu Shadowhunters pokračuje přesně tam, kde první skončila. Clary Freyová se ve stínovém světě už zabydlela a spolu se svými přáteli a ostatními lovci stínů pokračuje ve snaze zastavit svého otce, obávaného Valentina, v získání Nástrojů smrti a zničení všech démonů.

Nisekoi:

Nisekoi: (2016)

Dvoudílné OVA k druhé sérii anime Nisekoi:. V prvním díle několikrát zhlédneme sen o novomanželích, kteří oslavují své první výročí. Novomanželem je Raku Ichijou a novomanželkami postupně jeho kamarádky. V druhém díle se nám dostane ukončení fiktivního příběhu o magických dívkách.

Bakuman. Deraman

Bakuman. Deraman (2012)

Dvoudílný speciál k třetí řadě anime Bakuman. První díl obsahuje sumarizaci první a druhé série. Ve druhém dílu hlavní postavy diskutují o mangách, které byly v Bakumanovi vytvořeny a které by si přály vidět jako anime.

Bakuman. Anime "REVERSI" PV

Bakuman. Anime "REVERSI" PV (2013)

Speciál třetí série anime Bakuman. Obsahuje úvodní titulky a část děje fiktivního anime dle mangy Reversi napsané hlavními hrdiny Bakumana mangaky s pseudonymem Ashirogi Muto.

Bakuman. Rakko 11-gō saishūkai

Bakuman. Rakko 11-gō saishūkai (2013)

Speciál třetí série anime Bakuman. Představuje poslední díl fiktivního anime podle mangy mangaky Hiramaru Kazuyi Vydra č. 11. Pan Vydra 11 se opět setkává se zloduchem Yushidou neboli Vydrou 9 a svádí s ním rozhodující souboj.

Suki tte iina jo.

Suki tte iina jo. (2013)

OVA k anime Sukitte ii na yo z roku 2012. Aiko, Asami a Nagisa pomáhají své kamarádce Mei upéct sušenky pro jejího přítele Yamata, zatímco ten se vydává za Kaiem do parku. Na autobusové zastávce potkává Kai Megumi a mluví spolu o její práci v modelingu.

Tonari no kaibucu-kun

Tonari no kaibucu-kun (2013)

OVA k anime Tonari no Kaibutsu-kun (2012). V historických kostýmech se zde odehrává seznámení hlavních hrdinů příběhu, Yoshidy Haru a Mizutani Shizuku, kteří stojí v čele dvou proti sobě bojujících skupin. Otázkou zůstává, kdo opravdu řídí tohle město se zákazem sladkostí, kdo zničil novou školu a odkud vlastně přiletěl kohout Nagoya.

Kuroko no basket: Oshaberi Shiyokka

Kuroko no basket: Oshaberi Shiyokka (2012)

Speciál první série anime Kuroko no Baske (2012). Basketbalový tým střední školy Seirin se sešel na jídlo v Maji Burger. Pod heslem "ve speciální epizodě můžeme dělat cokoliv" nejdříve vyprávějí o utkáních, která odehráli, než se k týmu znovu přidal Kyoshi Teppei. Poté kapitán Hyuga nutí Kagamiho a Kuroka k předvedení nějakého triku, což přeruší příchod Kiseho, Midorimy, Momoi a Aomina, kteří se do předvádění triků vrhnou s vervou.

Kaičó wa Maid-sama! Gošudžin-sama to asondžao DVD

Kaičó wa Maid-sama! Gošudžin-sama to asondžao DVD (2010)

Speciál k anime Kaicho wa Maid-sama! (2010) obsahuje sebepředstavení hlavních postav - prezidentky Ayuzawa Misaki, Usuiho Takumiho, manažerky Maid Latte a tří idiotů. Zbytek speciálu obsahuje scénu z festivalu v epizodě 2, kdy Misaki děkuje Usuimu a on ji pak přitlačí ke stromu, kterou jednotlivé charaktery dabují dle svých představ.

Eiga High Speed!: Free! Starting Days

Eiga High Speed!: Free! Starting Days (2015)

Prequel k anime Free! z roku 2013 vypráví příběh kamarádů Haruky a Makota, kteří právě nastoupili na nižší střední školu. Po přemlouvání kapitána se přidávají k místnímu plaveckému týmu. Budou ale chtít znovu plavat na závodech štafetu s novými spolužáky potom, co na základní škole vyhráli se svými nejlepšími přáteli Nagisou a Rinem první místo?

D.Gray-man - Hallow

D.Gray-man - Hallow (2016) (série)

Allen Walker, Yu Kanda, Lenalee Lee a ostatní exorcisté z Temného řádu pokračují v neúnavném boji proti Millenium Earlovi, jeho akumám a členům Noahova klanu. Poměr sil ve prospěch Řádu mají zvrátit Třetí exorcisté, ale jejich spojení s Almou Karmou a vznikem druhých exorcistů vzbuzuje obavy. Znepokojení na všech stranách vyvolává možnost probuzení Čtrnáctého. Přímé pokračování anime D. gray-man z roku 2006.

Sekai-ichi hatsukoi

Sekai-ichi hatsukoi (2011)

Dvoudílné OVA k anime Sekai-ichi hatsukoi (2011). První epizoda vypráví o seznámení Onodery Ritsu a jeho staršího spolužáka Sena Masamune na střední škole. Onodera vyzná Senovi lásku a tím začne jejich skrývaný poměr. Druhý příběh popisuje den, kdy mangaka Yoshino Chiaki a jeho editor a přítel Yoshiyuki Hatori navštíví dům Chiakiho rodičů. Jeho sestra je do Hatoriho zřejmě zamilovaná, což Chiakiho donutí přemýšlet o budoucnosti jejich vztahu.

Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudo

Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudo (2015)

Příběh přesně navazuje na konec prvního filmu. Zásahový oddíl rozhoduje o osudu Erena. Přeživší vojáci se vydávají na cestu, neboť je stále třeba uzavřít prolomené hradby před přílivem dalších titánů. Už tak nelehký úkol ztíží příchod dalších inteligentních obrů.

Koinaka

Koinaka (2015) (seriál)

Aoi a Akari vyrůstají od dětství spolu a mají krásný přátelský vztah. Aoi je zamilovaný do Akari, ale ona o tom neví. Akari je zamilovaná do Aoie, ale ani on o tom neví. Při ohňostroji Akari Aoie znenadání políbí a poté odchází, den nato zmizí a nikdo neví kam. Akari ale nechá pro Aoie schovaný dopis, který náhodou jako první objeví spolužák Shota a změní tím běh událostí.

Piece

Piece (2012) (seriál)

Origuchi Haruka zemřela a na jejím pohřbu se setkávají bývalí spolužáci ze střední školy. Její mamka osloví domnělou kamarádku své dcery Sugo Mizuhu, aby jí řekla, kdo byl dceřiným přítelem, se kterým čekala dítě. Ale Mizuho se s Harukou nikdy doopravdy nepřátelila. Po nějaké době se však rozhodne rozplést záhadu, poznat jaká Haruka byla a neznámého muže najít.

Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special

Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special (2009) (TV film)

Mladí medici Aizawa, Shiraishi, Hiyama, Fujikawa a zdravotní sestra Saejima se vrací se zpět do služby v nemocnici Shohoku poté, co byli suspendováni za incident v tunelu. Jejich školící lékař Kuroda se rozhodl rezignovat. V Chibě vykolejil vlak a mladí lékaři v helikoptéře musejí vyrazit zachraňovat životy. Speciál přímo navazuje na stejnojmenný jedenáctidílný seriál z roku 2008.

Reklama