Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Ambulance (2022) 

Skvělá akční podívaná od M.Bay. Plus fascinující hudba L. Balfe, hlavně v ůplném závěru. Akční film, jak má být... Furt dokola nechápu hodnocení některých lidí, ale určitě vím že na NT to taková podívaná Nebude! Prosím Vás lidičky zajděte si na takové filmy alespoň do Kina a pak hodnoťte, tohle fakt nejsou filmy do mobilu a jiné miniaturi. Díky.

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Nevím, jestli je to konec trilogie? Jinak klasika v EXTENDED verzi, která opět v kině v ČR nebyla. Recenze, které nechápu. Prodloužená verze je stejná, jak díl předtím. Super, jen doporučuji.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Tento akční kousek by si měl natočit znovu v dnešní době techniky atd.Nějaký Reamek by nebyl k zahození.Akční scény jsou natočeny většinou kaskadéry a to hned na záčátku filmu u první akční scény je vidět, už první chybu a to jak ze zad jsou vidět ocelová lana na hercích/kaskadérů viz Blu-Ray disk, nepřehlédnete.A to není vše u akčních scén, stačí jen pozorně sledovat.Jinak perfektní film z number One herci.Pěkná akční podívaná ze vším....Hodnotím super klasika akční podívané.Hudba k filmu mě vždy dostane.4x hvězdy -1 za to co jsem psal na začátku.

plakát

P!nk: Live in Australia (2009) (koncert) 

Výborný koncert a skvělá show a skvělá Pink!, doporučuji.Pink!, vydala i další show v živém podání, ale na csfd jsem nenašel a pro mě docela zklamání, že tento živák tu není?Ihned si ho pořiďte, protože je ještě lepší!!!Pink - The Truth About Love Tour (Live From Melbourne) 2013.Mé hodnocení je také 5.

plakát

Konzultant (2013) 

Ridley Scott jinak.Co se stalo a Vámi,lidičky s tím hodnocením???Skvělé sexy-drama-krimi-thriller a plus k tomu super český dabing,doporučuji.Prodlouženou verzi sem neviděl,jen kinoverzi,ale hvězdy dávám zatím 4,film si to zaslouží.Herecké orgie vedené Ridley Scottem a hlavně po první polovině se to rozjede,tak vyčkat po maličko nudném začátku filmu.Javier a Cameron jsou nej mezi hvězdami tohohle snímku.

plakát

Rivalové (2013) 

Skvělé téma na film a skvělý film,natočený panem mistrem režie.Musí se vidět v obrazové a zvukové kvalitě,tak jak byl natočen.Jen to info,že na Blu-Ray disku výchází film od Bontonu je nějak divné,snad od Magic Boxu,jak DVD,tak i BD,ne?Doporučuji.

plakát

2 zbraně (2013) 

Jako komedie dobrý,jako akční krimi nic velkého na koukání.Herecké obsazení,už dost láká,že to to bude super a jeto vidět i na jiných hodnocení.Kopie Kontrabandu o malinko lepší.Snad nikdo nečekal nějakou pecku a srovnání z R.Scottem je přehnané,jo kdyby to natočil Rydley...?

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Nejhorší díl, co sem viděl.Nechápu takové velké hodnecení 76%?Nevtipné scény a jestli byli nějaké vtipné,tak málo.Humor,který mě nějak neraj-cuje...Velké zklamání,bude i moje hodnocení.

plakát

R.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů (2013) 

Jeff Bridges nemá chybu i dabující Štepnička se dá poslouchat.Podobné sci-fi,jak MIB z lepšímy efekty.Zvukové efekty vám provybrují místnosti v bytě,tak alespoň něco.Skvělá podívaná o ničem,ale herecké obsazení to vyvažuje.

plakát

Nevědomí (2013) 

Skvělý film hlavně obrazově vyšperkované hudbou.Tom Cruise ve skvělé formě,jako vždy a doplňován ne moc známou Olgou Kurylenko.Finále filmu je hudbou ohromující.Dávám proto 4...